Clipul nuntii noastre

Clipul nuntii noastre cu Alexandra si Mihai. Am inceput realizarea acestui clip de nunta in toamna lui 2019 si iata ca aproape dupa 2 ani de zile l-am incheiat. Intre timp cei doi din iubiti au devenit soti si cu ajutorul lui Dumnezeu, in viitor vor deveni parinti. Au trecut impreuna peste o pandemie, cu rele si bune au ramas impreuna si, si-au jurat credinta unul altuia.

Clipul nuntii noastre

Secvente de la sedinta foto save the date de Sub Tampa, din ziua nuntii cu pregatirile mirilor, cununia civila de la Primaria Brasov si cununia religioasa de la biserica ortodoxa cu hramul ” Buna Vestire”. Am incheiat clipul nuntii cu secvente filmate la Racos in preajma Lacului de Smarald.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Wedding Brasov

Wedding Brasov

Wedding Brasov – videoclip de nunta cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii mirilor nostrii Delia si Jacob. Povestea lor a inceput peste multe …
Vezi video