Foto video nunta Rasnov, clipul de nunta realizat pentru mirii Alin si Madalina. Acest clip de nunta a fost realizat pe parcurusl a doi ani de zile. De la prima sedinta foto save the date, dinaintea nuntii, pana la ultima sedinta foto trash the dress unde am filmat ulimele secvente din clip. Din pricina pandemiei, nunta a fost amanata cu un an de zile, acesta fiind motivul pentru timpul asa de lung pentru realizarea videoclipului de nunta. Veti putea vedea pregatirile mirilor, cununia civila de la Primaria Rasnov, cununia religioasa de la biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae din aceeasi localitate. Clipul continua cu petrecerea nuntii de de la Conacul din Ardeal, unde mirii, nasii si invitatii s-au distrat de minune.

Foto video nunta Rasnov

Foto video nunta Rasnov. Clip de nunta din Rasnov. Servicii de fotografie si filmare pentru ziua nuntii. Videograf profesionist.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Ultimele videoclipuri de la nuntile din Brasov

Video Nunta Codlea

Video nunta Codlea

Video nunta Codlea cu mirii Andreea si Catalin. Incepem acest videoclip de nunta cu cadre video surprinse la sedinta foto-video dinaintea nuntii „save the date”. Este foarte importanta aceasta intalnire, pentru miri…

vezi video
Video Nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe, la sala de evenimente Santana. Ne dorim din suflet ca de fiecare data cand vizualizeaza clipul nuntii, Gabriella si Ionel, sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute…

vezi video