Nunta Craiasa Muntilor

Acasa » Video nunta » Nunta Craiasa Muntilor


Nunta Craiasa Muntilor cu Bianca si Razvan. Am surprins in acest clip de nunta cele mai frumoase si emotionante momente pentru cei doi miri.
Videoclipul nuntii are o durata de 3 minute, timp in care puteti vedea secvente de la pregatirea mirelui, pregatirea miresei, cununia civila si cununia religioasa. Bineinteles ca aici veti vedea si secvente de la sala de nunta Craiasa Muntilor, de la Moieciu de Sus, cu dansul mirilor, hore si sarbe, furatul miresei si tortul mirilor.
Locatia Craiasa Muntilor este una deosebit de frumoasa, cu oameni primitori si ospitalieri. Un lucru important este ca Pensiunea Craiasa Muntilor, dispune de o parcare generoasa.
Casa de piatra dragilor si tot ce va doriti sa se implineasca!
Va invitam sa priviti clipul nuntii de la Craiasa Muntilor.

Nunta Craiasa Muntilor - cele mai frumoase momente video

shadow

Nunta la Pensiunea Craiasa Muntilor. Clip video din ziua nuntii de la Moeciu de Sus cu cele mai frumoase momente pentru mirii nostrii Bianca si Razvan. Casa de piatra! Video nunta de la Pensiunea Craiasa Muntilor din Moieciu de Sus.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Video nunta Brasov cu Silvia si Vlad. Incarcat cu emotie, bucurie, multe zambete si buna dispozitie, clipul nuntii cu cele mai frumoase momente din ziua … Vezi foto&video…

Nicoleta si Ciprian au decis ca nunta lor sa aiba loc intr-un loc de basm – la Cheile Gradistei de langa Bran. Fotografiile de mai … Vezi foto&video…

Daca sunteti in cautarea unui cameraman pentru nunta in zona bran – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?



0/50 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?