Nunta Tess Brasov – clipul nuntii

Acasa » Video nunta » Nunta Tess Brasov – clipul nuntii


Nunta Tess Brasov – clipul nuntii avand ca protagonisti principali pe Andra si Bogdan. Mireasa fiind din Codlea, de aici a plecat alaiul nuntii. Mirele originar fiind din Sinaia, a ales sa plece tot din orasul miresei. Sala de nunta aleasa a fost Tess Ballroom din Ghimbav. Nuntile organizate aici la Tess Ballroom sunt un succes. mancarea este delicioasa, ospatarii atenti si cumsecade, iar gradina din lateralul salii, o adevarata oaza de verdeata si relaxare.
Mai jos veti putea vedea scvente cu pregatirile mirilor, cununia civila ( care a avut loc numai cu cateva zile inainte de ziua nuntii) si cununia religioasa. Am inclus si secvente emotionante de la nunta Tess Ballroom in clipul nuntii.

Nunta Tess Brasov - clipul nuntii

Cele mai faine secvente din ziua nuntii mirilor, Andra si Bogdan, de la Tess Ballroom Ghimbav. Video nunta Tess Ballroom Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui camerman de nunta Tess Ballroom – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Video nunta Lux DivinaMomente speciale cu doi miri frumosi, tineri si vesnic indragostiti. Video nunta Lux Divina. Filmare nunta Lux Divina cu mirele si mireasa. … Vezi mai mult

Video nunta Lux Divina Brasov cu cele mai frumoase momente din cea mai emotionanta zi pentru Alexandra si Gabriel. Am incercat sa redam bucuria … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.6/512 voturi