Primul dans miri Brasov – Sergiana Center

Acasa » Video nunta » Primul dans miri Brasov – Sergiana Center


Primul dans miri Brasov de la Sergiana Center din Brasov. Cu siguranta este cel mai asteptat moment al nuntii, de aceea am inclus acest dans al mirilor din Brasov pe site-ul nostru de fotografie si filmare pentru nunti. Dansul a avut loc la Sergiana Center, in salonul Perla. Ca de obicei cei de Sergiana au inclus in oferta lor pentru nunta si fumul greu si tortele. Acestea dau mult farmec celui mai asteptat moment al nuntii – dansul mirilor in calitatea de sot si sotie. Alin si Geta s-au descurcat de minune la primul lor dans care a deschis nunta. Totul a fost spontan, fara sa fie pregatit ceva dinainte. In acest felnu ai cum sa te incurci si fotografiile de la nunta cu dansul mirilor vor iesi minunat.

Primul dans miri Brasov

shadow

Primul dans miri Brasov – filmarea cu primul dans al mirilor de la nunta. Cel mai asteptat moment al nuntii, dansul mirilor in fum greu.
Recomandam pe cei de la Sergiana pentru organizarea de evenimente, fie ca este o nunta, un botez sau o intanire corporate. Intotdeauna au fost la inaltime si au oferit servicii de calitate pentru clientii lor. Ospatarii sunt atenti si cumsecade, iar mancarea este buna, ca la mama acasa. Impreuna cu echipa foto-video de la Marius Pavel sigur va iesi un eveniment pe cinste!

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Primul dans in calitate de sot si sotie a lui Előd si Cristina. Clipul de la dansul mirilor a fost filmat din 3 unghiuri diferite, … Vezi mai mult

Daca sunteti in cautarea unui videograf pentru primul dans al mirilor – ati ajuns unde trebuie.
Pe acest site gasiti oferta foto-video completa pentru ca ziua nuntii sa fie de vis!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi