Video nunta Kronwell – Primul dans al mirilor

Acasa » Video nunta » Video nunta Kronwell – Primul dans al mirilor


Video nunta Kronwell – Primul dans al mirilor. Am postat acest primul dans – video nunta Kronwell, pentru ca a fost un moment cu adevarat special pentru mirii nostrii Andreea si Bogdan. Nu sunt dansatori profesionisti, insa au dansat ca niste adevarati profesionisti. Acest moment al dansului mirilor are ceva special intotdeauna. Poate ca este primul moment in care cei doi danseaza in noua calitate – aceea de sot si sotie. Toti ochii sunt atintiti asupra lor, de aceea filmarea dansului mirilor trebuie sa fie fara cusur.
Multi miri se consuma foarte mult pentru un moment care ar trebui sa fie simplu, spontan si incarcat de emotie, dar si de afectiune si iubire impartasita.
Va invitam cu drag, sa priviti acest clip de nunta cu dansul mirilor de la Hptel Kronwell din Brasov.

Video nunta Kronwell - Primul dans al mirilor

shadow

Primul dans – video nunta Kronwell. Clip de nunta Kronwell Ceremonies. Primul dans in calitate de sot si sotie pentru mirii nostrii Andreea si Bogdan.
Clipul cu dansul mirilor a fost filmat cu un ghimbal (stabilizator de imagine pe 4 axe) ca filmarea sa fie fara miscari bruste, sau tremurari ale imaginii.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Video nunta Casa Armatei Brasov. Cu mult bun gust a fost nunta mirilor Roxana si Gabriel. Casa Armatei este cunoacuta ca una dintre cele mai … Vezi foto&video…

Video Nunta Casa Armatei Brasov – cele mai frumoase momente din ziua nuntiiVideo Nunta Casa Armatei Brasov – cele mai frumoase momente din ziua nuntii … Vezi foto&video…

Daca sunteti in cautarea unui video nunta Kronwell – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi