Video nunta Codlea cu mirii Andreea si Catalin. Incepem acest videoclip de nunta cu cadre video surprinse la sedinta foto-video dinaintea nuntii „save the date”. Este foarte importanta aceasta intalnire, pentru miri si pentru noi. Ne cunoastem mai bine, face fotografii super si punem la punct detaliile din ziua nuntii. Urmeaza secvente video din ziua nuntii cu pregatirea mirelui. Acesta s-a pregatit acasa la Holbav, inconjurat de familie. Mireasa s-a pregatit si ea acasa, in Codlea. Cununia civila a avut loc la Casa casatoriilor din Codlea. Biserica ortoodoxa unde cei doi s-au cununat a fost cea cu hramul ” Inaltarea Domnului”, din aceeasi localitate. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Restaurant Nasycanda Magura. De distractia mesenilor s-a ocupat Formatia Clasic, toata lumea fiind pusa pe chef mare. Ultimele cadre din clipul nuntii din Codlea le-am filmat la sedinta foto-video trash the dress, la Bran sus pe dealuri.

Video nunta Codlea

Video nunta Codlea. Fotografie si filmare nunta Codlea. Videoclip cu cele mai frumoase momente de la nunta Resturant Magura Codlea.

Care este durata clipului de nunta?

Clipurile de nunta au in medie durata de 3-4 minute. In functie de melodia aleasa de miri.

Ce cuprinde clipul nuntii?

Secvente video de la sedinta foto save the date. Momente din ziua nuntii si incheierea de la sedinta foto trash the dress.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Ultimele videoclipuri de la nuntile din Brasov

Video Nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe, la sala de evenimente Santana. Ne dorim din suflet ca de fiecare data cand vizualizeaza clipul nuntii, Gabriella si Ionel, sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute…

vezi video