Video nunta Conacul Heldsdorf

Video nunta Conacul Heldsdorf cu Larisa si George la nunta lor in stil western american. In videoclipul d emai jos am inclus cadre de la sedinta foto-video dinaintea nuntii, realizata la Maggie’s Ranch din Glajerie, Rasnov si din ziua nuntii lor, de la Conacul Heldsdorf din Halchiu. Ziua nuntii mirilor nostri a fost superba, atmosfera fost degajata, calda si primitoare. Cei care ne-au incantat urechile au fost cei de la orchestra Castelanii din Brasov si singurul cantaret d emuzica americana country din Romania – Marian Filip. Toti invitatii s-au distrat pe cinste la una dintre cele mai frumoase nunti de la Conacul Heldsdorf din Halchiu.

Video nunta Conacul Heldsdorf in stil american

Video nunta Conacul Heldsdorf. Foto video nunta stil western american. Videoclip de nunta cu cowboys si cowgirls la Heldsdorf din Halchiu.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Video Nunta Brasov

Video Nunta Brasov

Doi tineri frumosi ce si-au pecetluit povestea de iubire pe 27 mai 2017 in Brasov, la Biserica „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului. Pregatirile mirilor s-au …
Vezi video