Video nunta Hotel Kronwell Brasov

Video nunta Hotel Kronwell Brasov cu Oana si Alexandru. Cadrele video de inceput, din acest clip de nunta, au fost filmate la sedinta foto save the date cu mirii, inainte de nunta. Urmeaza cateva secvente video, din ziua cununiei civile de la Primaria Brasov, pentru ca mai apoi sa vina ziua nuntii. Pregatirea mirelui, pregatirea miresei si cununia religioasa de la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Racadau. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Hotelul Kronwell din Brasov, de langa gara. Am inclus cateva momente frumoase, de la petrecerea nuntii care s-a incheiat cu obiceiurile traditionale: aruncatul buchetului, dezgatitul miresei si hora miresei. Videoclipul de nunta de la Hotelul Kronwell din Brasov, se incheie cu cadrele surprinse la sedinta foto dupa nunta – trash the dress cu cei doi miri.

Video nunta Hotel Kronwell Brasov

Video nunta Hotel Kronwell Brasov. Clip ziua nuntii Kronwell. Best of wedding day Brasov. Foto video nunta Kronwell Brasov.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.