Video nunta KronEvent Center

Video nunta KronEvent Center cu Mircea si Melissa. Doi oameni care apreciaza viata, iubesc animalele si se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna. Un cuplu bine sudat cu care mi-a placut sa lucrez. In clipul nuntii de mai jos am inclus secvente video de la sedinta foto save the date dinaintea nuntii, cele mai frumoase momente din ziua nuntii, precum si cadre de la sedinta foto trash the dress de la Vama Buzaului.

Video nunta KronEvent Center

Nunta de la KronEvent Center a fost una deosebit de frumoasa. Toata lumea s-a distrat la maxim, iar serviciile au fost la cel mai inalt nivel. Am realizat cu mare drag acest videoclip cu cele mai frumoase momente petrecute in preajma celor doi miri, Mircea si Melissa. A fost o placere sa lucram impreuna, desi ei se declara a fi 2 persoane nu prea sociale, mi-au parut 2 oameni de treaba cu suflet mare. Casa de piatra si toate cele bune dragilor!

Video nunta KronEvent Center. Trash the dress Vama Buzaului. Secvente video din ziua nuntii de la KronEvent Center din Ghimbav. Video cu secventele de la save the date, din ziua nuntii si de la sedinta foto de dupa nunta, a fost realizat imediat dupa ultima noastra intalnire. In acest fel am putut surprinde momente diferite cu cei doi miri.

Articole asemanatoare:


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Dans miri Brasov

Dans miri Brasov

Filmare cu dans miri Brasov de la Pensiunea Floarea Soarelui din Brasov. Cel mai asteptat moment, cel putin pentru miri este dansul mirilor. Cei doi …
Vezi video
Wedding Brasov

Wedding Brasov

Wedding Brasov – videoclip de nunta cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii mirilor nostrii Delia si Jacob. Povestea lor a inceput peste multe …
Vezi video