Video nunta Lux Divina

Video nunta Lux Divina din Brasov, cu mirii nostrii Mihaela si Mihail. Am inclus in secventele acestui clip de nunta cadre pe care le-am surprins inainte de nunta. De la sedinta foto, din ziua nuntii cu toate momentele importante si de la sedinta foto de dupa nunta.
La prima intalnire, viitorii miri s-au imbracat in costume traditionale populare romanesti. Aceasta sedinta foto a fost totul in contrast fata de secventele din ziua nuntii sau de la sedinta foto trash the dress.

Video nunta Lux Divina

Insa acesta este farmecul fiecarui cuplu, fiecare trebuie sa faca ceea ce ii face placere. Video nunta Lux Divina va continua cu secventele din ziua nuntii cu pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa si petrecerea de la sala de nunti.

Clipul de nunta se va incheia cu imagini de la sedinta foto love the dress realizata aproape de Reci, intr-o dumbrava de mesteceni pe malul unei balti de pescuit.

Momente speciale cu doi miri frumosi, tineri si vesnic indragostiti. Video nunta Lux Divina. Filmare nunta Lux Divina cu mirele si mireasa. Cele mai frumoase momente din ziua nuntii cu cei doi miri.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Cele mai vizionate si mai populare secvente de la nunta dumneavoastra, vor fi cele din clipul nuntii. Acesta va cuprinde filmari de la sedinta foto de dinaintea nuntii „save the date”, filmari din ziua nuntii, dar si filmari de la sedinta „trash the dress”. Din acest clip nu vor lipsi cele mai importante, emotionate si frumoase momente. Vor fi incluse secvente de la: pregatirea mirelui si pregatirea miresei, cununia civila de la primarie, cununia religioasa de la Biserica si petrecerea de la sala de nunti. Cadrele se vor edita in mod cronologic, cele care vor deschide clipul nuntii vor fi cele de la sedinta „save the date”, iar cele care vor incheia clipul nuntii vor fie cele de la sesiunea foto de dupa nunta. La sedinta „trash the dress” vom capta ultimele imagini pentru filmarea nuntii, imagini cu dumneavoastra, imbracati in mire si mireasa.

Videoclipul nuntii il veti primi la maxim doua zile de la sedinta foto „trash the dress”. Secventele video vor fi editate cat se poate de natural. Vom include cateva retursuri legate de culoare, expunere si incadrare. Dumneavoastra, mirii, aveti posibilitatea de a alege muzica de fundal. Cel mai adesea, melodia de la dansul mirilor este si coloana sonora a clipului video. Noi va recomandam sa alegeti o melodie care va caracterizeaza si va face placere sa ascultati.