Video nunta Moieciu

Video nunta Moieciu cu Adina si Cosmin. Seceventele din acest clip de nunta, au fost surprinse la sedinta foto save the date, realizata acasa la mireasa, in Sohodol, Sincronizarea a fost ideala, pentru ca am resuit sa surprindem livada de meri infloriti, in adevarata ei splendoare. Cei doi au fost banzi, calzi si afectuosi unul cu celalalt, asa ca totul a fost perfect. Pregatirea mirelui, a avut loc tot langa un mar inflorit, in spatele curtii din Scheii Brasovului. Urmeaza toate momentele importante din ziua nuntii, cununia religioasa de la biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” din Rasnov. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Craiasa Muntilor din Moieciu. Cadrele dupa tortul mirilor au fost surprinse a doua zi, la calea mare. Clipul nuntii se incheie cu secventele video din Scheii Brasovului. Aici am realizat sedinta foto trash the dress cu mirii, la doua luni de la nunta lor.

Video nunta Moieciu

Video nunta Moieciu. Sevente video nunta Craiasa Muntilor Moieciu. Videoclip best of wedding day cu mirii si invitatii.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Wedding Brasov

Wedding Brasov

Wedding Brasov – videoclip de nunta cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii mirilor nostrii Delia si Jacob. Povestea lor a inceput peste multe …
Vezi video