Video nunta Q Events Brasov

Acasa » Video nunta » Video nunta Q Events Brasov


Video nunta Q Events Brasov cu cele mai frumoase secvente, dintr-o zi de neuitat, alaturi de mirii nostri Raluca si Marian.
In acest videoclip de nunta, am surprins cateva secvente din primavara, cand abia aparusera frunzele si florile de mar. Aceste cadre au fost realizate la sedinta foto save the date, sedinta ce se face inainte de nunta. Am inceput primavara, in natura, apoi am continuat cu cele mai importante si emotionante momente din ziua nuntii mirilor nostri de la Q Events din Brasov. Sala de nunta de la Q Events, ne-a surprins placut prin prezentare, ringul de dans fiind circular, iar in jurul acestuia erau coloanele care strajuiau parca toata incaperea.

Ultima parte a clipului video de nunta de la Q Events Brasov, cuprinde cadre de la sedinta foto trash the dress, realizata la o luna dupa nunta, la Sinaia. Au ales Castelul Peles pentru aceste fotografii si cadre de neuitat. In continuare, va invitam sa priviti clipul de nunta care incepe primavara cand totul era inflorit si verde, dar se termina toamna cu frunzele asezate pe pamant ca un covor multicolor.
Dragostea adevarata este fara limite, are inceput, dar nu are sfarsit. In cele ce urmeaza, le dorim celor doi miri sa se iubesca, sa se respecte si sa se aprecieze reciproc, in toti anii ce vor urma.

Video nunta Q Events Brasov

shadow

Videoclip din ziua nuntii de la Q Events Brasov. Clip de nunta cu mirele si mireasa Brasov. Secvente video din ziua nuntii mirilor nostri de la Q Events.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Q Events – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Video nunta Q Events Brasov cu cele mai frumoase secvente, dintr-o zi de neuitat, alaturi de mirii nostri Raluca si Marian.
In acest videoclip de nunta, … Vezi foto&video…

Video nunta Prestigio Events Brasov cu Francesca si Marius. Doi miri ce se respecta si se sprinjina reciproc. A fost o placere sa colaborez cu … Vezi foto&video…

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi