Videoclip nunta Grand Restaurant

Videoclip nunta Grand Restaurant. Andra si Adrian sunt doua suflete pline de voiosie, bunatate si dragoste nemarginita. Inca de la prima intalnire mi-au fost dragi, iar acum ne incanta pe toti cu bucuria lor! Videoclipul contine careva cadre de la sedinta save the date, cadre din ziua nuntii, dar si momente de la trash the dress. Vizionarea momentelor cu cei doi miri imi dau o stare de bine si o energie pozitiva. Sper sa revad si peste ani, aceleasi zambete sincere si aceleasi fete luminoase. Multa fericire, Andra si Adrian!

Videoclip nunta Grand Restaurant

Videoclip nunta Grand Restaurant. Secvente video din ziua nuntii si de la sedintele foto save the date si trash the dress.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Despre Grand Restaurant

Povestea noastra a inceput acum 30 de ani, cand am simtit ca putem oferii ceva comunitatii noastre, asa ca am deschis in Brasov Pizza Iulia, un loc unde aproape orice brasovean (la vremea aceea) avea cate o amintire, un loc unde elevii si studentii veneau dupa cursuri, un loc unde familiie isi aduceau copii cu incredere, un loc unde am impartasit impreuna cu dumneavoastra, momente speciale din viata fiecaruia. Un loc cu istorie, care trezeste nostalgie in sufletele multor brasoveni, un loc care nici astazi nu este dat uitarii, ci este folosit ca punct de reper. Si pentru ca am dorit sa fim in continuare aproape de comunitate si sa facem parte din viata dumneavoastra, am deschis centrul de evenimente „Grand Restaurant”.

Noi, echipa Grand Restaurant, va vom ajuta sa va bucurati cu adevarat si sa traiti din plin, clipele speciale din viata dumneavoastra. Misiunea noastra este sa transformam momente importante din viata dumneavoastra, in evenimente de succes si in amintiri care va vor umple viata si care vor ramane vesnic vii.