Album de nunta din piele naturala

Album de nunta din piele naturala realizat la comanda. Mirii si-au dorit ceva special pentru albumul lor de nunta. Asa ca au ales o culoare superba pe langa o coperta personalizata cu o inscriptionare UV si passepartout pe o treime din aceasta. Dimensiunea albumului mirilor este de 30x40cm inchis si 30×80 cm deschis. Hartia foto folosita este una mata, fara reflexii, insa cu o saturatie buna a culorii. Mirii au comandat albume pentru nasi si parinti, de diferite dimensiuni, in acelesi culori.

Album de nunta din piele naturala

Coperta albumului de nunta este realizata din piele naturala de vitel. Pielea naturala este importata direct din Italia, fiindu-i aplicate tratamente speciale pentru o rezistenta cat mai indelungata in timp. Imaginea cu mirii a fost printata pe un acril special cu o buna saturatie a culorilor.

Album de nunta din piele naturala. Albume fotocarte de nunta Brasov realizate la comanda dupa specificatiile clientului.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!