Fotograf botez Brasov

Fotograf botez Brasov

Sa fiu fotograf de botez in Brasov este o mare bucurie, dar si o mare provocare. Fotografiile de botez vor cuprinde: sedinta foto de acasa, imagini de la slujba botezului si de la petrecerea de botez pana la tort. Putem fi langa voi inca din primele luni de sarcina, pana la impinirea primului an de viata. In acest fel amintirile vor fi documentate cat se poate de bine intr-un album de botez impresionant.

Imi place să surprind momentele importante din viața oamenilor. În special, fotografierea unui botez este unul dintre cele mai frumoase momente pentru mine, deoarece reprezintă un început nou și special în viața unui copil.

Atunci când fotografiez un botez, încerc să capturez fiecare moment important și emoție, astfel încât familia să poată păstra aceste amintiri pentru totdeauna. Ca fotograf botez Brasov, mă asigur că fiecare fotografie reflectă bucuria și iubirea pe care oamenii o simt în acea zi specială.

Înainte de eveniment, discut cu familia pentru a înțelege ce momente sau detalii doresc să fie fotografiate. În ziua botezului, mă asigur că sunt prezent la timp și cu echipamentul adecvat. Mă asigur că fotografiile sunt realizate cu grijă și precizie pentru a putea oferi o experiență memorabilă familiei.

fotograf profesionist de botez

Fotografie si filmare pentru botez | Fotograf botez Brasov

Nasterea unu copil este implinirea maxima pe care un parinte o poate avea, Iubirea, afectiunea si toata grija ce i-o poarta noului nascut trebuie sa se vada in fotografiile din aceasta perioada unica din familie. Iata ce serviciile foto-video legate de botez pe care le oferim ca fotograf botez Brasov.

Sedinta foto graviduta

Sedintele foto de graviduta le realizam la 8 luni de sarcina. Este important ca viitoarea mamica sa se simta bine si sa fie largul ei. Durata sedintei foto de graviduta in Brasov este de 90 de minute.

Fotografii la 6 luni sau un an

Recomandam ca la 6 luni si la un an de la nasterea micutului sau a micutei voastre, sa realizam doua sedinte de fotografie. Este o perioada in care bebe va sta in fundulet si va merge, doua momente ce merita fotografiate.

Fotografii cu noul nascut

Fotografiile de botez din Brasov cu noul nascut le realizam intre 7 si 21 de zile de la nastere. In aceasta perioada pruncul este maleabil si poate sta in posturile in care il asezam, fara a se misca prea mult.

Servicii video botez

Odata cu fotografiile de botez realizam si cadre cu bebe acasa la biserica si sala. Filmarea botezului va fi editata si va avea lungimea de 90 minute. Serviciile video se pot achizitiona numai cu serviciile foto – fotograf botez Brasov.

Fotograf botez Brasov

In ziua increstinarii, vom presta servicii foto acasa, inainte de biserica, la biserica in timpul slujbei si la petrecerea de botez, pana la servirea tortului. Fotografiile le livram de la 2-3 zile de la botez.

Albume de botez

Parintii, voi veti fi cei care veti alege fotografiile cu puiul vostru. Pentru ca albumul trebuie sa reflecte stilul vostru si sa va trezeasca emotii de fiecare data cand il priviti. Noi ne vom ocupa de asezarea fotografiilor in colaje.

Servicii Fotograf botez Brasov

  • fotografiile editate la 3 zile de la eveniment
  • filmarea botezului la 4 zile de la eveniment, la rezolutie 4K
  • imagini pline de lumina si momente emotionante
  • back-up timp nelimitat pentru fotografiile si filmarile realizate

De la primele clipe când părinții își țin copilul în brațe, până la petrecerea cu invitații, încerc să surprind fiecare moment cu atenție și profesionalism. În final, mă asigur că fotografiile sunt editate și prezentate într-un mod frumos și elegant, pentru ca familia să le poată păstra și revedea ori de câte ori doresc.