Photobook din piele

Photobook din piele de vitel de culoare verde pin. Mirii au fost cei care au ales personalizarile pentru albumul lor de nunta. Coperta este din piele naturala de vitel pe care a fost printat UV numele mirilor. Coperta fata a phtotbook-ului din piele este realizata cu o cusatura speciala, care adauga si mai multa eleganta acestui tip de album. Hartia folosita pentru printarea colajelor este mata tip cristal Aceasta hartie are o saturatie buna, fara a fi lucioasa in mod exagerat.

Photobook din piele

Dimensiunea acestui photobook din piele naturala este de 30cmx30cm inchis, 30cmx60cm deschis. Grafica a fost realizata impreuna cu mirii, ei fiind cei care au ales fotografiile pntru album. Aceste fotografii alese de miri, au fost asezate in colaje, pentru a se potrivi momentului ales.

Album de nunta handmade realizat la comanda. Fotografii de nunta asezate in colaje pentru un album de nunta exceptional.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!