Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea rostita o data, de sapte ori si de 49 de ori.

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea

“Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor, bucuria scarbitilor si acoperitoarea necajitilor, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul, ajuta-mi ca unui neputincios, hraneste-ma ca pe un strain. Necazul meu il stii: dezleaga-l precum vrei, ca n-am alt ajutor afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna; ci numai pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin!”

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna rostita o data

Rugaciunea Imparateasa mea rostita de 7 ori

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna citita de 49 de ori

Beneficiile Rugăciunii catre Maica Domnului

Rugăciunea poate aduce o serie de beneficii atât pentru sănătatea noastră mentală, cât și pentru cea fizică și spirituală. Iată câteva dintre beneficiile rugăciunii:

  1. Îmbunătățește relația cu Maica Domnului: Rugăciunea către Maica Domnului ne ajută să ne conectăm cu ea și să întărim relația noastră cu ea.
  2. Ajută la vindecarea sufletului: Rugăciunea către Maica Domnului ne poate ajuta să ne eliberăm de sentimente negative precum anxietatea, tristețea și depresia și să găsim pacea și liniștea interioară.
  3. Protejează împotriva răului: Rugăciunea către Maica Domnului ne poate proteja împotriva răului și ne poate ajuta să depășim încercările și ispitele vieții.
  4. Ajută la îndeplinirea dorințelor: Rugăciunea către Maica Domnului ne poate ajuta să ne îndeplinim dorințele și să primim ajutorul și binecuvântările de care avem nevoie în viață.
  5. Îmbunătățește starea de sănătate: Rugăciunea către Maica Domnului ne poate ajuta să ne îmbunătățim starea de sănătate, atât fizică, cât și mentală și să primim vindecarea de care avem nevoie.
  6. Îmbunătățește relațiile cu cei din jur: Rugăciunea către Maica Domnului ne poate ajuta să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur și să fim mai iubitori și mai compasiuneți față de semenii noștri.

Este important de menționat că aceste beneficii pot varia în funcție de credințele și practicile personale și că rugăciunea către Maica Domnului poate fi interpretată și practicată în diferite moduri.