Rugăciunea Tatal Nostru

Rugăciunea Tatal Nostru rostita o data, de sapte ori si de 49 de ori.

Rugăciunea Tatal Nostru

Tatăl nostru Care ești în ceruri, sfin­țească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer așa și pe pă­mânt. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noș­tri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbă­vește de cel rău.

Rugăciunea Tatal Nostru rostita o data

Rugăciunea Tatal Nostru rostita de 7 ori

Rugăciunea Tatal Nostru citita de 49 de ori

Beneficiile Rugăciunii Tatal Nostru

Rugăciunea Tatăl nostru este una dintre cele mai cunoscute rugăciuni creștine și poate aduce o serie de beneficii pentru cei care o rostesc. Iată câteva dintre beneficiile rugăciunii Tatăl nostru:

  1. Îmbunătățește relația cu Dumnezeu: Rugăciunea Tatăl nostru ne ajută să ne conectăm cu Dumnezeu și să ne întărim relația cu El.
  2. Dezvoltă umilința: Rugăciunea Tatăl nostru ne învață să fim umili și să ne recunoaștem dependența față de Dumnezeu și față de ceilalți.
  3. Învățăm să ne iertăm aproapele: Rugăciunea Tatăl nostru ne învață să ne iertăm aproapele și să fim iertători, așa cum și noi suntem iertați de Dumnezeu.
  4. Învațăm să ne rugăm pentru nevoile noastre: Rugăciunea Tatăl nostru ne încurajează să ne rugăm pentru nevoile noastre materiale și spirituale și să avem încredere în grija lui Dumnezeu.
  5. Învațăm să fim recunoscători: Rugăciunea Tatăl nostru ne încurajează să fim recunoscători pentru tot ce primim de la Dumnezeu și să fim deschiși la voia Lui.
  6. Învațăm să fim în pace: Rugăciunea Tatăl nostru ne poate aduce pace și liniște interioară, prin încrederea în voia lui Dumnezeu și prin acceptarea că El are controlul asupra vieții noastre.

Este important de menționat că aceste beneficii pot varia în funcție de credințele și practicile personale și că rugăciunea Tatăl nostru poate fi interpretată și practicată în diferite moduri.

Calendar Ortodox Noiembrie 2023

Calendar Ortodox noiembrie 2023

Calendar Crestin-Ortodox NOIEMBRIE 2023 (30 zile) ziua 10 ore, noaptea 14 ore. Care sunt Sarbatorile si zilele cand este dezlegare la peste. 1 M Sfintii doctori fara de arginti Cosma si Damian Post 2 …
Rugaciunea Imparateasa Mea Preabuna Si Nadejdea Mea

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea

Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea rostita o data, de sapte ori si de 49 de ori. Rugaciunea Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea “Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, …
Psalmul 21

Psalmul 21

Psalmul 21 citit din Biblia Ortodoxa. Rugaciune zilnica din Sfanta Scriptura. Psalmul 21 rostit o data, de 7 ori si de 49 de ori. Psalmul 21 Psalmul 21 rostit o data Psalmul 21 rostit …
Calendar Ortodox Mai 2024

Calendar Ortodox mai 2024

Calendar Crestin-Ortodox MAI 2024 ziua 14 ore, noaptea 10 ore. Care sunt Sarbatorile si zilele cand este dezlegare la peste. 1 M Talcuirea Evangheliei din Miercurea Mare (Denie); Sfantul Proroc Ieremia   2 J † …
Calendar Ortodox Mai 2023

Calendar Ortodox mai 2023

Calendar Crestin-Ortodox MAI 2023 (31 zile) ziua 14 ore, noaptea 10 ore. Care sunt Sarbatorile si zilele cand este dezlegare la peste. 1 L Sfantul Proroc Ieremia   2 M † Aducerea moastelor Sfantului …
Calendar Ortodox Iulie 2023

Calendar Ortodox iulie 2023

Calendar Crestin-Ortodox IULIE 2023 (31 zile) ziua 14 ore, noaptea 10 ore. Care sunt Sarbatorile si zilele cand este dezlegare la peste. 1 S † Sfantul Leontie de la Radauti; Sfintii Cosma si Damian, …