Mesaje de Ziua Femeii

Mesaje De Ziua Femeii

Trimite mesaje de Ziua Femeii. Este greu de imaginat o lume fără femei. Ele joacă un rol semnificativ în viața noastră, fie ca mame, surori, fiice sau prietene. Au grija atat de casa, cât și viața profesională și nu se plâng niciodată. Nu numai că ne-au îmbogățit viața cu prezența lor, ci și ne-au arătat calea care duce la un viitor mai bun. In această Ziua Femeii apreciază doamnele din viața ta pentru tot ce au făcut pentru tine, trimițându-le niște mesaje și urări minunate. Le-ar face fericițe și le-ai face ziua mai frumoasa.

MESAJE de Ziua Femeii pentru MAMA

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Vreau să povestesc multe despre această zi, dar am înțeles principalul lucru în viață – mama este cea mai necesară ființă! Fie ca visele tale prețuite să devină realitate astăzi. Viața să se umple de fericire, iar ridurile să apară de la zâmbetele vesele. Te felicit, mamă: la mulți ani! Iar dacă te-am jignit cu ceva, tu iartă-mă – n-a fost intenționat!”

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Îţi sunt recunoscător pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscător pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

 „La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îmi doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbet și mult soare! Viața să-ți dea emoții și experiențe plăcute, să fie colorată precum o grădină înflorită. La mulți ani, mama!”

Citate de 8 Martie pentru mama

“Exista un singur copil frumos in lume, iar el apartine fiecarei mame.” Proverb chinezesc

“Inima unei mame este un adanc abis in strafundurile caruia vei gasi intotdeuna iertarea.” Honore de Balzac

“Mama este numele pentru Dumnezeu de pe buzele si din inimile copiilor.” William Makepeace Thackeray

“O mama ne iarta toate greselile, chiar si cateva pe care nu le-am comis.” Robert Brault

“Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete, iar copiii adorm profund in ele.” Victor Hugo

“O fetita, intrebata unde este casa ei, a raspuns “locul unde este mama”.” Keith L. Brooks

“Cea mai reusita conversatie cu o mama are loc in liniste, atunci cand numai inima vorbeste.” Carrie Latet

“Cresterea unui copil nu inseamna nimic pentru o mama. Un copil este un copil. El poate deveni mai mare, mai in varsta, dar sa creasca? Ce ar trebui sa insemne asta ? In inima mea (de mama) nu inseamna nimic.” Toni Morrison

“Atunci cand esti mama, nu esti cu adevarat niciodata singura in gandurile tale. O mama trebuie sa gandeasca intotdeuna de doua ori, o data pentru ea, si o data pentru copilul ei.”
Sophia Loren

“O mama buna valoareaza cat 1000 de profesori.” George Herbert

“Dragostea unei mame este combustibilul care ii permite unei fiinte umane normale sa faca imposibilul.” Marion C. Garretty

“Imi iubesc mama la fel cum copacii iubesc apa si soarele – ea ma ajuta sa cresc, sa prosper si sa ating cele mai marete inaltimi.” Adabella Radici

“O mama este cineva catre care alergi atunci cand ai necazuri.” Emily Dickinson

“Tineretea se vestejeste; dragostea apune ,
frunzele prieteniei se astern pe pamant;
Speranta secreta a unei mame supravietuieste tuturor.”
Oliver Wendell Holmes

“Atunci cand devii mama, esti mama tuturor copiilor. Din acel moment, orice copil ranit, abandonat sau speriat este al tau. Traiesti in mamele suferinde din toate rasele si toate credintele, si plangi pentru ele. Tanjesti sa le alini pe toate mamele intristate.” Charlotte Gray

“Mamele isi iubesc copii mai mult decat tatii pentru ca ele sunt mult mai sigure ca sunt copiii lor.” Aristotel

“Femeile sunt aristocrate, iar mama ne face intotdeuna sa simtim ca apartinem unei clase alese.” John Lancaster Spalding

Mesaje de Ziua Femeii pentru mama

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

 „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!”

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Să știi că nimeni nu-ți va înlocui mângâierea și grija… Și acum lumina inimii tale îmi luminează calea… La mulți ani de 8 Martie, mama!”

”De ziua scumpa care vine, mămica mea.. eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul”.

„Iubită MAMĂ, ești singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna …NECONDIȚIONAT. Doar tu, mama mea! La mulţi ani!

”Tu ești cea care mă iubești fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea!”

Mesaje de Ziua Femeii scurte pentru mama de 8 Martie

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dragostea ta nu trebuie să o merit sau să o caut. Mă iubești pur și simplu pentru că exist și aceasta este cea mai mare fericire din viață. Mulțumesc, mama!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea MĂMICĂ!”

SMS-uri de 8 Martie pentru mama

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul. Cu drag ….”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

Mesaje De Ziua Femeii 8 Martie

MESAJE de Ziua Femeii pentru SOTIE

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Urări de 8 Martie pentru sotie

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Azi, de 8 martie, fii un fluture colorat, care zboară zglobiu, şi se aşează pe minunatele flori ale primăverii. La mulţi ani, primăvara mea pură şi frumoasă!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

„Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii”.

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Citate pentru sotie de 8 Martie

„Fericit este bărbatul care întâlnește un adevărat prieten, dar cu mult mai fericit este cel care află un bun prieten în soția sa.” Franz Schubert

„Un bărbat de succes face mai mulți bani decât poate cheltui soția lui. O femeie de succes este cea care găsește un astfel de bărbat.” Lana Turner

„Adevăratul act al căsătoriei are loc în inimă și nu într-o sală de bal, într-o biserică sau sinagogă. Este vorba de alegerea pe care o faci, nu numai în ziua nunții, ci odată și încă odată, iar această alegere este reflectată în felul cum îți tratezi soțul ori soția.” Barbara de Angelis

„Nici un bărbat nu ajunge la succes fără o bună femeie în spatele său, fie ea soție sau mamă. Dacă sunt amandouă, el este de două ori binecuvântat.” Godfrey Winn

„Am învățat că numai două lucruri sunt necesare pentru a menține o nevasta fericită. Mai întâi, las-o să creadă că are propria ei cale. În al doilea rând, las-o să o aibă.” Lyndon B. Johnson

„Relația dintre soț și soție trebuie să fie una de apropiată prietenie.” B. R. Ambedkar

„În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie, iar în spatele ei, nevasta.” Groucho Marx

„Există trei prieteni cu adevărat credincioși: o soție bătrână, un câine bătrânși banul mereu la îndemână.” Benjamin Franklin

„Nu există nimic mai nobil și mai demn de laudă decât doi oameni care se îngrijesc împreună de casă ca soț și soție, respingându-și dușmanii și încântându-și prietenii.” Homer

„O nevastă fericită înseamnă o viață fericită.” Gavin Rossdale

SMS-uri pentru sotie de Ziua Femeii

„Am visat că erai a mea și apoi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Ești deja a mea! „

„Îmi umpli toate golurile din inima mea. Sunt atât de recunoscător că te am în viața mea. Te iubesc foarte mult!”

„Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție! „

„Inima ta este plină de iubire și afecțiune. Mâinile tale sunt întotdeauna îngrijorătoare. Sunt norocos că ești soția mea”

„Nici o lumină mai mare nu-mi luminează calea decât iubirea și schimbarea pe care mi-ai adus-o în viața mea. Multumesc, iubire.”

„Când mă uit la tine mă întreb dacă am făcut ceva cu adevărat bun pentru a obține un dar minunat de la Dumnezeu. Ești o binecuvântare în viața mea și asta este doar să spun că te iubesc. „

„Împreună cu tine, pot fi cel mai sincer și mai bun om și nu-mi fac griji pentru a fi judecat, pentru că tu ești jumătatea mea mai bună în sensul cel mai adevărat. Te iubesc!”

„Indiferent de câți ani trec prin căsnicia noastră, vor fi două momente când îmi place să fiu cu tine – Acum și pentru totdeauna! Te iubesc, scumpo”

„Chiar și momentele tăcute pe care le împărțim împreună au puterea de a îneca haosul vieții. De aceea facem o echipă minunată, draga mea”

Mesaje de Ziua Femeii pentru sotie

„Luptele și argumentele, suișurile și coborâșurile, îmbrățișările și sărutările, zâmbetele și încruntările. Vom naviga prin toate împreună, nu doar acum, ci pentru totdeauna. Te iubesc”

„Nu știu cât timp voi trăi, dar știu că fiecare secundă va merita o viață, pentru că va fi cheltuită cu noi. Te iubesc”

„A te avea în viața mea este o binecuvântare. Sunt cu adevărat recunoscător lui Dumnezeu pentru asta. Mulțumesc că faci parte din viața mea. Te iubesc!”

„Poți să-mi ții mâna pentru o vreme, dar îmi ții inima pentru totdeauna, soția mea. Te iubesc!”

„Doar când cred că este imposibil să te mai iubesc, îmi dovedești că greșesc”

„Eu cred în noi. Ești jumătatea mea și motivul meu pentru viață”

Declaratii de 8 Martie pentru sotie

„Dragă soție, faptul că te iubesc este singurul lucru bun pe care l-am făcut vreodată în viața mea”

„Cu o soție ca tine, mă simt atât de binecuvântat. Tu ești viața mea și mereu în mintea mea. Draga mea, ești una dintr-un milion. Și te iubesc foarte mult!”

„Înainte de a te întâlni, n-am știut niciodată cum a este să te poți uita la cineva și să zâmbești fără nici un motiv. Te iubesc, soția mea!”

„Nu m-am temut niciodată să pierd ceva în întreaga mea viață. Dar nimic din viața mea nu a însemnat niciodată la fel de mult pentru mine ca și tine. Te iubesc!”

„Sunt foarte bucuros că tu ești soția mea. Vreau să ne umplem viața cu fericire și dragoste”

„Dragostea mea pentru tine a crescut cu timpul, am noroc că tu ești a mea”

„Dragostea mea te iubesc și astăzi, dar mai mult ca ieri. Însemni mult pentru mine!”

„Nu știu cât timp voi trăi, dar știu că fiecare secundă va merita o viață, pentru că va fi cheltuită cu noi. Te iubesc”

„A te avea în viața mea este o binecuvântare. Sunt cu adevărat recunoscător lui Dumnezeu pentru asta. Mulțumesc că faci parte din viața mea. Te iubesc!”

„Poți să-mi ții mâna pentru o vreme, dar îmi ții inima pentru totdeauna, soția mea. Te iubesc!”

„Doar când cred că este imposibil să te mai iubesc, îmi dovedești că greșesc”

„Eu cred în noi. Ești jumătatea mea și motivul meu pentru viață”

Mesaje De 8 Martie Pentru Femei

MESAJE de Ziua Femeii pentru IUBITA

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

„De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.”

„Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.”

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

Citate de 8 Martie pentru femeia iubita

”Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, caci atunci am cea mai mare nevoie.”  proverb chinezesc

„Suntem cu totii putin ciudati. Si viata este putin ciudata. Iar cand intalnim pe cineva a carui ciudatenie este compatibila cu a noastra, creem cu el o conexiune si o ciudatenie mutual satisfacatoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevarata.”  Robert Fulghum

„Pentru noi doi, acasa nu este un loc. Este o persoana. Si suntem in sfarsit acasa.”  Stephanie Perkins

„Nu mi-a ridicat nimeni un monument, iar numele meu va fi in curand uitat. Dar am iubit din tot sufletul si din toata inima, iar pentru mine asta a fost intotdeauna de ajuns.”  Nicholas Sparks

„Daca tu esti o pasare, sunt si eu o pasare.”  If you’re a bird, I’m a bird   The Notebook

„Nu e nevoie de motiv pentru a iubi.”  Paulo Coelho

„Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…”  Pablo Neruda

„Acolo unde este dragoste, este viata.”  Mahatma Gandhi

„Pentru a intelege iubirea, trebuie in primul rind sa fiti plini de iubire.”  Osho

„În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naște un colos.”  Tudor Arghezi

„Să fii iubit de cineva îți dă putere, iar să iubești pe cineva îți dă curaj.”  Lao Tzu

„Îți dai seama că te-ai îndrăgostit dacă nu mai vrei să adormi pentru că realitatea este în sfârșit mai bună decât vizele tale.”  Dr. Seuss

„În iubire ne gustăm, ne savurăm pe noi înșine, ne încântăm cu voluptățile tremurului nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atât mai intensă și mai profundă cu cât distanța de persoana iubită e mai mare.”  Emil Cioran

„Cand iubesti profund, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.”  Blaise Pascal

„A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie.”  Antoine de Saint-Exupery

„A iubi înseamnă să te angajezi fără garanţie, să te dăruieşti în totalitate în speranţa că iubirea ta va produce iubire în persoana iubită.”  Erich Fromm

„Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.”  Liviu Rebreanu

„Iubirea este o forţă. Nu este un rezultat; este o cauză.”  Anne Morrow Lindbergh

„Dragostea este triumful imaginaţiei asupra inteligenţei.”  H.L. Mencken

„Dragostea este dorinţa de a contribui la fericirea celuilalt.”  Max Jacob

“Oamenii care se iubesc nu insistă asupra greșelilor celuilalt.”  proverb kenyan

“Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, am să mor. Voi, cei care știți că meritați dragostea mea, aveți grijă să nu mă ucideți.”  Geo Bogza

“Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste.”  A. P.Cehov

“Acolo unde domnește iubirea și imposibilul poate fi atins,”  Proverb indian

“În aritmetica iubirii, unu plus unu fac totul, pe când doi minus unu este egal cu zero.”  Mignon McLaughlin

Mesaje de 8 Martie pentru iubita

” Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

” 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

” Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.
Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”
” Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

Declaratie de 8 Martie pentru iubita

„Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!”

„Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!”

„Iubirea e un strop de lumină un stop de poezie curată a inimii și restul… nebunie! Iubește doar”

„Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea.”

„Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare răsărit aduce o speranță… Între apus și răsărit sunt ore fără viață… Sunt orele în care ești departe de mine„.

„A iubi înseamnă a suferi dar cum tot mai multi fug de suferința tot mai putini știu să iubească.”

„Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fără tine e o eternitate”.

„Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiți cu ceea ce avem și nemultumiți de ceea ce suntem.”

„De ploaie te poți ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima pătrunde.”

„Credeam că de la ultimul eșec nu-mi voi mai reveni niciodată…însă tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zâmbet și sentimentul pierdut undeva într-un colț de inima…Iubirea…Aș scrie pe al cerului și pe a nopții boltă…Că fără tine eu numai pot trai deloc…Te iubesc fetița mea și vreau să-mi petrec ziua de Dragobete toată cu tine.. și toate zilele care vor mai urma..!!!”

„Daca as avea o floare de cate ori m-am gandit la tine, m-as putea plimba printr-o gradina nesfarsita.”

„Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pentru ca altfel m-as fi topit deja.”

„Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.”

„Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gandul la tine liniste. Te iubesc!”

„Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!” Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!”

„Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!”

„Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Daca vreau sa fiu numai cu tine inseamna ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?”

„Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeau usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.”

„Sunt politist si te arestez pentru ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este: inchisoare pe viata in inima mea!”

„Tot ce-i frumos se iubeste, tot ce se iubeste e frumos. Esti atat de frumoasa pentru ca esti atat de iubita si iti promit ca asa vei fi mereu. Te iubesc!”

„Cel mai minunat lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc!”

„Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.”

„Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.”

„Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.”

„Cand te vad inima mea imi bate tare si nu mai pot sa respir. Te iubesc si atunci cand te vad inima mea sare la tine in piept. Inima numai pe tine te vrea si nu pe altcineva.”

„Am doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!”

„Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! Te iubesc.”

„Daca cineva iti spune te iubesc tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.”

„Dragul meu tu esti Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alaturi de mine. Te iubesc!”

„Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!”

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, citate, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața noastră: mame, iubite, prietene sau surori.

Articole de pe blog: