Oferta foto video botez Brasov 2023-2024

Oferta foto video botez Brasov. Aici veti gasi toate detaliile legate de pachetul de servicii de fotografie si filmare pentru ziua botezului.

Oferta foto video botez Brasov

Oferta foto video botez Brasov

  • Servicii de fotografie si filmare in ziua botezului, cu surprinderea celor mai importante momente, dar nu numai, in urmatoarele locatii:
  • Acasa: servicii foto si video, cu aproximativ 90 de minute inainte sa ajunga nasii. Surprinderea catorva cadre ce contin trusoul bebelusului si alte elemente de decor legate de ziua botezului. Cadre video si foto cu bebelusul, parintii, nasii, bebelusul si eventualii invitati. Momente traditionale cu ar fii trecerea copilului peste prag, acesta fiind inmanat de catre parinti, nasilor.
  • Biserica: surprinderea in fotografii si in filmare, a momentelor slujbei botezului. Apoi o sesiune foto cu bebelusul, parintii, fratii/surorile, nasii, bunicii si restul invitatilor.
  • Sala: petrecerea de la sala pana la taierea tortului. La sala se vor surprinde cadre foto si video cu sala, aranjamentele florale si decoratiunile din sala, primirea invitatilor, rugaciunea pentru binecuvantarea bucatelor. Foto video botez Brasov cu momentul cu ursitoarele (zanele), alte momente artistice sau surprize pregatite, pana la taierea tortului. Bineinteles, pe langa aceste momente de referinta, se vor surprinde cadre foto si video ce contin si celelalte momente de pe parcursul evenimentului.
foto video botez Brasov

Timp de livrare foto-video botez Brasov

Va rugam ca, in cele de mai sus, sa tineti cont ca aceste subpuncte se pot lua ca atare, sau doar ca referinta, urmand ca eventualele modificari sau adaugiri sa se discute si sa se stabileasca ulterior.

Se vor livra

Fotografiile si filmarile editate le veti primi pe un stick USB la 4-5 zile de la eveniment.

Albumele de botez

Fiecare familie isi doreste unul sau mai multe albume de botez si poate in modele diferite, de aceea, de grafica si realizarea colajelor pentru albume ne ocupam in mod gratuit, voi veti plati doar printul albumelor.
Toate fotografiile ce vor aparea in album vor fi alese de voi si vor fi editate de noi individual: se vor scoate anumite imperfectiuni de natura cearcanelor, punctelor negre si se vor elimina detalii care nu ar trebui sa apara in fotografii.
Dupa prelucrare, fotografiile vor fi asezate in colaje, iar dupa ce avem acceptul dumneavoastra asupra formei si continutului, ele vor fi transmise la print.

Oferta foto video botez Brasov. Preturi fotograf si cameraman ziua botezului din Brasov. Pachet foto-video botez in Brasov.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Articole de pe blog: