Oferta pret foto video nunta Brasov 2023-2024

Pe aceasta pagina veti gasi oferta pret foto-video nunta Brasov pe care o recomandam pentru fiecare nunta.
Am am inclus toate lucrurile necesare pentru ca amintirea nuntii, adica fotografiile si filmarile de la nunta, sa fie ideala.
Folosim acest pachet de servicii foto si video pentru nunta de mai bine de 8 ani. Experienta nuntii, in acest fel va fi perfecta. Intreaga perioada dinaintea nuntii si dupa nunta, va fi capturata in fotografii si secvente video pentru o viata!

Oferta servicii de fotografie si filmare pentru nunta in zona Brasov. Cel mai bun pret.

Oferta promo foto video nunta Brasov

Ziua nuntii este o sarbatoare a iubirii, iar odata cu trecerea timpului veti dori ca aceasta sarbatoare sa o retraiti si sa o revedeti iar si iar.
Pentru ca in tot ceea ce facem punem suflet, permiteti-ne sa fim noi cei care va ofera bucuria de a retrai oricand acele momente si emotii.

Oferta pret foto video nunta Brasov 2022-20223

Sedinta foto „Save the date”

Pachet foto-video nunta Brasov

Sedinta foto, acea traditionala sedinta foto “ save the date”, cu cateva zile inaintea evenimentului (in intervalul: luni- vineri, dupa ora 18, in Brasov). Fiecare sedinta propusa de noi este diferita si unica. Nu ne limitam doar la cateva locatii, imaginatia noastra fiind nemarginita. Se poate face sedinta foto la munte, in camp, pe dealuri, in padure, la oras sau in diferite cetati ori castele. Deasemenea, suntem deschisi si la sugestiile ce vin din partea voastra. Prin aceasta sedinta foto de cuplu inainte de nunta, ne propunem sa va familiarizati cu anumite posturi foto, sa cream o legatura intre noi. Sa stabilim ultimele detalii inainte de nunta si orele (timpii) pentru fiecare moment.

Oferta foto video nunta Brasov

Servicii de fotografie nunta si filmare pentru nunta in Brasov

Servicii de fotografie si filmare in ziua nuntii, in urmatoarele locatii:

Oferta pret foto video nunta Brasov, de la cel mai bun fotograf nunta

  • acasa la mire: surprinderea tinutei si a accesoriilor purtate in ziua nuntii (costumul de mire, camasa, pantofii, cureaua, butonii, papionul, ceas, parfum, verighete, etc), pergatirea mirelui (barbieritul, imbracatul) si plecarea mirelui, impreuna cu alaiul, spre nasi. In aceasta parte se vor surprinde atat cadre foto, cat si video cu mirele, parintii, fratii/surorile si invitatii prezenti.
  • acasa la nasi: surprinderea foto si video a momentului in care alaiul ajunge la nasi, momentul in care mirele inmaneaza nasei buchetul si saluta pe nas, pe familia nasilor si pe restul invitatilor. Deasemenea, se vor surprinde cadre foto si video cu nasii, invitatii, apoi cu plecarea a- laiului catre mireasa.
  • acasa la mireasa: surprinderea foto si video a tinutei si a accesoriilor purtate in ziua nuntii (rochia de mireasa, pantofii, inelul de logodna, lantic, bratara, parfum, etc), pergatirea miresei (machiajul, coafura, imbracatul), primirea mirelui care va inmana buchetul miresei, primirea invitatilor, hora miresei si plecarea alaiului catre Starea civila ( primarie), sau direct la Biserica. Daca este cazul sa avem parte de momente traditionale cum sunt plata miresei si ruperea colacului, se vor surprinde si acestea. Deasemenea, si in aceasta parte se vor surprinde atat cadre foto, cat si video cu mirele, parintii, fratii/surorile si invitatii prezenti
  • cununia civila: cadre foto si video cu intrarea la starea civila, oficierea casatoriei, felicitarea mirilor si plecarea catre Biserica. In acest timp, dar si dupa oficierea casatoriei, se vor face fotografii cu mirii, cu parintii, cu fratii si/sau surorile, bunicii, rudele si restul invitatilor. Deasemenea, se vor face si traditionalele fotografii de grup.
  • cununia religioasa: cadre foto si video cu intrarea in Biserica, slujba logodnei, slujba casatoriei, felicitarea mirilor si plecarea catre salonul de evenimente. In acest timp, dar si dupa oficierea slujbei, se vor face fotografii cu mirii, cu parintii, cu fratii si/sau surorile, bunicii, rudele si restul invitatilor. Deasemenea, se vor mai face si cateva fotografii de grup.
  • Daca timpul ne permite, vremea este favorabila, iar dumneavoastra aveti disponibilitate, dupa cununia civila, dupa cea religioasa, sau in oricare alt interval, se poate face o sedinta foto doar cu mirii, optional si cu nasii.
  • petrecerea de la sala pana la hora miresei. La sala se vor surprinde cadre foto si video cu sala, aranjamentele florale si decoratiunile din sala, primirea mirilor, primirea invitatilor, rugaciunea pentru binecuvantarea bucatelor, speech-ul nasului, dansul mirilor, furatul miresei, furatul mirelui, momentele artistice sau surprizele pregatite, tortul miresei, aruncatul buchetului, scoaterea si aruncarea jartelei, dezgatitul miresei si hora miresei. Bineinteles, pe langa aceste momente de referinta, se vor surprinde cadre foto si video ce contin si celelalte momente de pe parcursul nuntii.
foto video nunta Brasov

Sedinta foto “Trash the dress”

Oferta pachet foto video nunta Brasov, de la cel mai bun fotograf nunta din Brasov

Dupa nunta, cand avem timp mai mult la dispozitie, ne vom pune de accord asupra unei zile si a unei locatii pentru sedinta foto “artistica”. Oferta noastra fotograf nunta Brasov este ideala.
Aceasta vine in sprijinul vostru, pentru ca, in ziua nuntii s-ar putea sa intampinati probleme din cauza vremii, s-ar putea sa fiti presati de timp, iar emotiile, graba si stresul sa-si spuna cuvantul.
Nu ne limitam doar la cateva locatii sa facem fotografiile de dupa nunta. Ci, in functie de posibilitati, putem merge la munte, la mare, putem face sedinta la oras sau intr-o zona ferita de ochii publicului.

Se vor livra

Foto video nunta Brasov

  • Un stick cu filmarea de aproximativ 120 -170 minute in format 4K – 3840x2160px, toate fotografiile la rezolutie de 40Mp (sedinta foto inainte de nunta, ziua nuntii si sedinta“Trash the dress”).
  • Un clip de 3-4 minute cu cele mai frumoase momente de la nunta, editat artistic, la rezolutie 4K 3840x2160px.

Albume de nunta

Pachete foto video nunta Brasov

Fiecare cuplu isi doreste un numar si o forma diferita a albumelor, de aceea de grafica si realizarea colajelor pentru albume ne ocupam in mod gratuit, voi veti plati doar printul albumelor.
Toate fotografiile ce vor aparea in album vor fi alese de voi si vor fi editate de noi individual: se vor scoate anumite imperfectiuni de natura cearcanelor, punctelor negre si se vor elimina detalii care nu ar trebui sa apara in fotografii.
Dupa prelucrare, fotografiile vor fi asezate in colaje, iar dupa ce avem acceptul vostru asupra formei si continutului, ele vor fi transmise la print.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.