Family photoshoot Brasov

Family photoshoot Brasov cu Ramona si familia ei minunata. Desi locuiesc de ani buni in Statele Unite, au hotarat sa faca o vizita acasa, unde s-a nascuta. Au vizitat multe locuri in Romania, s-au oprit si la Brasov. Pentru ca au stat aici mai multe zile, inainte de a se intoarce in Bucuresti,pentru a lua avionul inapoi acasa, au vrut sa ramana cu amintiri frumoase cu orasul de la poalele Tampei.

Am stabilit impreuna ora si locul unde urma sa ne intalnim, dorindu-ne sa avem o zi frumoasa sa profitam de frumoasele momente. Si asa a fost. A fost cald afara, copii fiind mai mult decat incantati ca stau in aer liber, in natura. Cele doua fetite au fost cat se poate de ascultatoare, iar baietelul lui tati o incantare, numai sa il privesti. Cuminte si atent la zgomotele pe care le faceam, sa ii atrag atentia.

Family photoshoot Brasov

A fost o reala incantare sa realizez aceasta familiy photosoot brasov, cum au denumit-o parintii. Cand lucrez cu oameni care sunt deschisi si comunica ce asteptari au, totul este usor si natural. Va invitam sa priviti fotografiile de familie, realizate in preajma Brasovului.

Family photoshoot Brasov. Fotografii de familie in jurul Brasovului. Sedinta foto cu familia la munte in orasul de la poalele Tampei.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.