Fotograf botez acasa si biserica

Fotograf botez acasa si biserica in ziua cea mare pentru micutul Pavel. Parintii si-au dorit fotografii in ziua botezului pruncului lor, acasa si la ceremonia botezului de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul Noua Brasov. Micutului Pavel i-a fost randuita o zi frumoasa, plina de caldura si lumina. Desi in perioada aceasta ploile ne-au vizitat zilnic, in ziua botezului a fost frumos afara, nici cald nici rece, o zi ideala.

Ca de fiecare data, ne-am prezentata acasa la parinti si micut cu 90 de minute inainte de a incepe Taina Botezului la biserica din Noua. Venim atat de repede pentru a avea timp sa prindem in imagini pe pruncii ce urmeaza a fi botezati, in fotografii cat mai naturale, care sa exprime ce inseamna aceasta zi pentru parinti mai ales. Fotografiile de botez le realizam pe o paturica, pe care o vedeti des pe siteul nostru. Cu ajutorul acesteia dorim sa creem un cadru neutru pentru micut.

Fotograf botez acasa si biserica

Micutul Pavel a fost cumintel, fiind atent si colaborand cat se poate de bine cu noi, pentru fotografiile de botez. Dupa cum am spus parintii si-au dorit fotograf botez acasa si biserica. Dupa terminarea fotografiilor de acasa, am plecat la biserica. Fiindca am ajuns mai repede, am avut timp sa facem fotografii cu parintii, nasii si bunicii in curtea bisericii.

Detalii fotografii de botez:

Unde au fost realizate imaginile: in cartierul Noua, din Brasov

Biserica botezului: Sfântul Ioan Botezătorul Noua Brasov

Ora realizarii fotografiilor: 12

Fotograf botez acasa si biserica, servicii profesioniste de fotografie si filmare pentru ziua increstinarii copilului tau.


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.