Fotograf nunta 3 Stejari

Fotograf nunta 3 Stejari, in zona Dambul Morii – Brasov. Pentru toti, ultima zi din luna iulie, a fost plina de emotie, sens, fericire si voie buna, insa pentru Elena si Lucian, aceasta a fost cu adevarat implinirea visului de iubire! Ne bucuram nespus ca am participat la aceasta nunta de suflet, ca am fost martorii unor zambete sincere si nelimitate! De acum, in fata lui Dumnezeu, a nasilor, a parintilor si a tuturor celor apropiati, inimile va bat la unison, caci, doua fiinte, au devenit una! Fie ca, in drumul vietii, sa nu va abateti niciodata de la dragostea voastra, sa nu uitati sa ramaneti la fel de sinceri si buni, iar timpul sa fie bland cu voi, oferindu-va doar lucruri minunate si binecuvantari! Casa de piatra!

Fotograf nunta 3 Stejari

In continuare, puteti vedea fotografii de la pregatirea miresei, pregatirea mirelui si intampinarea nasilor. Mai departe, urmeaza fotografiile de la cununia religioasa de la Biserica ortodoxa cu hramul ” Sfantul Mina”. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la 3 Stejari, o locatie frumoasa de nunta din zona Dambul Morii.

Fotograf nunta 3 Stejari. Fotografii sala de nunta din zona Dambul Morii. Servicii foto video nunta Dambul Morii Brasov.

Fotografii asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.