Trash the dress Valea Doftanei

Trash the dress Valea Doftanei cu Roxana si Gabriel. Mireasa si-a dorit mult sa aibe un trash the dress altfel decat pana acum, departe de casa. Ea a fost cea care a ales aceasta locatie pentru sedinta foto de dupa nunta. Valea Doftanei este amplasata intr-un cadru natural pitoresc, cu multe valente turistice si lipsit de surse de poluare si degradare a mediului. Campina lui Grigorescu si Hasdeu se afla la rascruce de drumuri.

Trash the dress Valea Doftanei

Din ea pleaca in directia nord o sosea ce serpuieste pe valea apei Doftana. Dupa ce Iasi in urma colinele domoale, muzeul Doftana de la Telega si cheile Brebului, valea se ingusteaza, capatand frumuseti montane desavarsite. Inainte de intrarea in localitatea Valea Doftanei, apele raului au fost zagazuite prin constructia barajului de la Paltinu, formand un lac de acumulare ce poate fi asemuit cu ” o mica mare montana” – zona turistica de mare atractie.

Fotografile cu mirii de pe Valea Doftanei le puteti vedea in continuare. vremea nu prea a tinut cu noi si dupa un drum destul de lung de la Brasov pana la Comarnic si apoi la Valea Doftanei de 2 ore, soarele ne-a zambit nu mai mult de 30 minute pe malul lacului. Asa ca sedinta foto trash the dress a continuat si in alta locatie, pe care am gasit-o pe drumul spre intoarcere.

Trash the dress Valea Doftanei. Foto dupa nunta pe Valea Doftanei cu mirii din Brasov. Love the dress pe malul lacului cu mirele si mireasa.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.