Fotograf nunta Feldioara

Fotograf nunta Feldioara in cea mai importanta zi pentru Emil si Madalina. Ziua in care au devenit unul sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Nunta trebuia sa se desfasoare anul trecut. Insa din pricina pandemiei de COVID-19 a fost reprogramata pentru 2022. Cu multe emotii, asteptari si nerabdare, a sosit si ziua nuntii celor doi frumosi miri. Intamplarea fericita a facut ca cei doi sa locuiasca chiar vis-a-vis in Feldioara. Mirele si mireasa cunoscandu-se de la 12 ani. Asa ca nu a fost pentru nimeni o surpriza nunta lor, cu totii se aseptau ca cei doi sa se casatoreasca, Fumosi erau, de iubit se iubeau, mai ramanea de facutu nunta. Locatia aleasa pentru petrecerea nuntii a fost Restaurantul Corabia Doripesco. De voia buna a mesenilor s-a ocupat formatia Plaiuri Transilvane si DJ Adi Cheta, astfel incat totul a fost perfect. Ce sa mai spunem ca vremea a fost ideala. Desi prognoza era ne-a amenintat tot timpul cu ploaie torentiala imineanta, a stropit putin, cat sa fie belsug pentru mirii nostrii.

Fotograf nunta Feldioara

Fotograf nunta Fotograf nunta Feldioara. Foto video nunta Corabia Doripesco de langa Rotbav. Servicii fotografie si filmare ziua nuntii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.