Fotograf nunta Hanul Muresenilor

Fotograf nunta Hanul Muresenilor din Sacele. Nunta de sambata trecuta a fost despre Nicoleta si Bogdan, doua suflete pure, blande si cu adevarat indragostite. Ei se cunosc atat de bine si sunt atat de uniti incat iti dau impresia ca se cunosc de o viata, ca fiecare moment petrecut impreuna a fost cu folos, o adevarata binecuvantare! Alaturi de cei doi miri, parinti, nasi, dar si de toti cei prezenti, am petrecut cateva ore in care am ascultat muzica buna, asigurata de Dj Adi Grecu si de Trupa Tara Barsei. Am servit preparate gustoase la Hanul Muresenilor din Sacele si ne-am distrat cu adevarat la aceasta nunta restransa, dar cocheta. Dragilor, ne bucuram ca am fost alaturi de voi si va dorim casa de piatra si fericire la fiecare pas!

Fotograf nunta Hanul Muresenilor

Ne-am intalnit cu mirii nostri la Primaria Brasov, unde a fost oficiata cununia civila. Cei doi au raspuns foarte clar si hotarat cu un „DA” sigur! Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica de lemn in Centru Civic al Brasovului.

Fotograf nunta Hanul Muresenilor din Sacele. Sala de nunta Sacele. Fotografii din ziua nuntii din Brasov cu mirii si nasii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.