Fotografii nunta 3 Stejari Brasov

Fotografii nunta 3 Stejari cu doi miri minunati. Tineri, frumosi, moderni si cu doza dubla de iubire si voie buna! Cam asa sunt Andrei si Diana, protagonistii unui deosebit eveniment ce a avut loc in urma cu doar cateva zile, in Brasov. Nunta a inceput cu o vreme ploioasa si racoroasa, dar s-a imbunatatit exact dupa slujba de la Biserica, atunci cand a trebuit sa realizam fotografiile din natura. Astfel, putem spune ca, dupa simbolistica ploii, mirii vor avea parte de bogatie. Deopotriva, ei vor avea parte si de amintiri memorabile! Pregatirile intense, slujba Tainei Casatoriei(savarsita ca la carte), locatia primitoare, muzica buna si invitatii deosebiti au facut ca aceasta nunta un eveniment reusit, la care am participat cu drag. Speram si la alte colaborari si dorim mirilor viata lunga, iar Dumnezeu le fie alaturi in toate!

Fotografii nunta 3 Stejari

Fotografii din ziua nuntii de la 3 Stejari. Foto video nunta complex Trei Stejari Brasov. Fotograf profesionist de eveniment din Brasov.

Se pot organiza ceremoni in aer liber?

La Trei Stejari se pot organiza ceremoniile pentru cununia civila si cununia religioasa in aer liber, la cerere. Atât grădina, cât și peluza frontală oferă oaspeților o panoramă superbă spre munții Bucegi și Masivul Postăvaru, dominați de păduri dense de brazi și piscuri mângâiate de zăpadă până în mijlocul verii.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.