Fotografii nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf cu Larisa si George. Conacul Heldsdorf este deja renumit pentru nuntile ca in povesti. Mirii nostri, Larisa si George, au pus la punct toate detaliile, iar succesul nuntii a fost garantat. Cu pasii timizi, dar plini de emotie si bucurie, mirii au pasit spre altarul aflat in foisor, iar acordurile orchestei Castelanii, ne-au incantat tuturor auzul. Primirea in sala s-a realizat pe muzica celor de la Castelanii, in frunte cu solista Anca Parlea. Petrecerea a fost insufletita de formatia de muzica country a lui Marian Filip, iar voia buna, dansul si distractia au fost prezente pe tot parcursul serii. Mirii si-au dorit o petrecere in stil texan country si au reusit acest lucru. Decorurile au fost superbe, mancarea delicioasa, iar atmosfera in stil country. Felicitari mirilor si casa de piatra!

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf. Imagini ceremonie religioasa si party de la Conacul Heldsdorf din Hachiu, in stil country.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.