Fotografii nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf cu Larisa si George. Conacul Heldsdorf este deja renumit pentru nuntile ca in povesti. Mirii nostri, Larisa si George, au pus la punct toate detaliile, iar succesul nuntii a fost garantat. Cu pasii timizi, dar plini de emotie si bucurie, mirii au pasit spre altarul aflat in foisor, iar acordurile orchestei Castelanii, ne-au incantat tuturor auzul. Primirea in sala s-a realizat pe muzica celor de la Castelanii, in frunte cu solista Anca Parlea. Petrecerea a fost insufletita de formatia de muzica country a lui Marian Filip, iar voia buna, dansul si distractia au fost prezente pe tot parcursul serii. Mirii si-au dorit o petrecere in stil texan country si au reusit acest lucru. Decorurile au fost superbe, mancarea delicioasa, iar atmosfera in stil country. Felicitari mirilor si casa de piatra!

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii nunta Conacul Heldsdorf. Imagini ceremonie religioasa si party de la Conacul Heldsdorf din Hachiu, in stil country.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.