Pachet servicii foto video botez Brasov

Pachet Servicii Foto Video Botez Brasov

Pachet servicii foto video botez Brasov – Nasterea unui copil este implinirea maxima pe care un parinte o poate avea, Iubirea, afectiunea si toata grija ce i-o poarta noului nascut trebuie sa se vada in fotografiile din aceasta perioada unica din familie. Iata ce serviciile foto-video legate de botez pe care le oferim ca Fotograf botez Brasov.

Pachet servicii foto video botez Brasov

  • Sedinta foto graviduta – Sedintele foto de graviduta le realizam la 8 luni de sarcina. Este important ca viitoarea mamica sa se simta bine si sa fie largul ei. Durata sedintei foto de graviduta in Brasov este de 90 de minute.
  • Fotografii cu noul nascut – Fotografiile cu noul nascut le realizam intre 7 si 21 de zile de la nastere. In aceasta perioada pruncul este maleabil si poate sta in posturile in care il asezam, fara a se misca prea mult.
  • Fotograf botez Brasov – In ziua increstinarii, vom presta servicii foto acasa, inainte de biserica, la biserica in timpul slujbei si la petrecerea de botez, pana la servirea tortului. Fotografiile le livram de la 2-3 zile de la botez.
  • Fotografii la 6 luni sau un an – Recomandam ca la 6 luni si la un an de la nasterea micutului sau a micutei voastre, sa realizam doua sedinte de fotografie. Este o perioada in care bebe va sta in fundulet si va merge, doua momente ce merita fotografiate.
  • Servicii video botez – Odata cu fotografiile de botez realizam si cadre cu bebe acasa la biserica si sala. Filmarea botezului va fi editata si va avea lungimea de 90 minute. Serviciile video se pot achizitiona numai cu serviciile foto.
  • Albume de botez – Parintii, voi veti fi cei care veti alege fotografiile cu puiul vostru. Pentru ca albumul trebuie sa reflecte stilul vostru si sa va trezeasca emotii de fiecare data cand il priviti. Noi ne vom ocupa de asezarea fotografiilor in colaje.

Intrebari frecvente foto video Botez

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.