Fotograf nunta Brasov

Specialistul in Fotografie de nunta din Brasov

Vrei sa fiu fotograful tau de nunta? Cauti un fotograf nunta Brasov care să documenteze începutul casatoriei voastre într-un mod frumos și autentic? Bine ai venit!

Iubesc din toata inima sa fiu fotograf de nunta in Brasov! Este lucrul care imi place sa il fac cu toata inima. Ne dorim ca dragostea voastra sa fie la fel de intensa ca pasiunea noastra de a fi fotografia si filma la nunti. Planificati aceasta zi din timp si va doriti ca ea sa fie perfecta. Alege să fiu fotograful tau de nunta și nu ai sa regreti!

sedinta foto nunta din Brasov

Fotografie de nunta in Brasov

Fotografia de nunta este mult mai mult decât doar imaginile finale – este, de asemenea, o experiență. De la primul e-mail inițial până la îmbrățișarea la sfârșitul sedintei foto trash the dress, scopul nostru este să oferim o experiență confortabilă și memorabilă pe lângă imaginile frumoase și atemporale.

Fotograf De Nunta Brasov

O fotografie este compusă 80% comunicare, dialog și 20% tehnică. Fotograful tau de nunta trebuie să fie o persoană deschisă, lângă care să te poti simți în largul tău. Tot ce trebuie să conteze este emoția în starea ei pură. Fotografia de nunta este încărcată de emoție și momente unice, pe care iubesc să le fotografiez. Sarcina mea este pe de-o parte sa realizez amintiri grozave pentru tine si pe cealalta parte sa te ajut sa uiti de stresul din ziua cea mare, astfel incat sa te poti bucura complet de ea!

  • back-up si pe foto si pe video
  • experienta de peste 8 ani la nivel profesionist
  • imagini clare, focusate si vii
  • toate fotografiile si filmarile editate la maxim 7 zile de la eveniment, fie nunta, fie botez.
Servicii Foto Video Nunta Brasov

Simplitatea este sofisticarea suprema. Ador fotografiile clare si neaglomerate.

SERVICII DE FOTOGRAFIE NUNTA BRASOV

Iata ce cuprinde unicul pachet de servicii foto video pentru nunta. Folosim acest pachet de servicii foto si video pentru nunta de mai bine de 10 ani. Experienta nuntii, in acest fel va fi perfecta. Intreaga perioada dinaintea nuntii si dupa nunta, va fi capturata in fotografii si secvente video pentru o viata!


Save the date

sedinta foto cu viitori miri, realizata inainte de nunta

La sedinta foto „save the date”, este important sa aveti rabdare si cu voi si cu noi. Treptat emotia va disparea, va veti destinde si veti fi mai naturali si mai relaxati. In timpul acestei sedinte foto de cuplu vom putea discuta in voie tot ce este legat de ziua nuntii.


Fotografii de nunta

fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa, pana la finalul petrecerii

Incepem cu pregatirea mirelui si a miresei, acasa la nasi. Fotograful tau de nunta va fi la cununia civila de la primarie si taina cununiei de la biserica. La sala de nunta, vor fi surprinse toate momentele importante si emotionante: receptia, dansul mirilor, furatul miresei si al mirelui, tortul mirilor.


Trash the dress

foto cu mirii realizate dupa nunta intr-o locatie frumoasa, la ora potrivita

Dupa nunta, ne vom intalni pentru a realiza aceaste fotografii mult asteptate. Ne putem alege ora cea mai buna pentru aceste fotografii artistice. Dar mai ales putem alege o zi frumoasa si o locatie care sa va surada si sa va aduca aminte cu drag de acesta perioada unica din viata voastra.


Video 4K

cadre video de calitate la rezolutie 4K cu toate momentele importante

La toate sedintele foto vom surprinde cadre video 4K, pe care le vom folosi pentru clipul nuntii. In ziua nuntii va vom insoti peste tot, pentru a captura cele mai emotionante momente pe video.


PARERI FOTOGRAFUL TAU DE NUNTA BRASOV

Foarte atenti la detalii si foarte inspirati in alegerea locatiilor, au realizat niste poze si video care vorbesc de la sine! Se vede faptul ca pentru ei nu e doar obligatie, e foarte multa pasiune si asta ajuta la crearea relatiilor intre miri si ei! Este un fotograf de nunta priceput, fara indoiala! Ne bucuram foarte mult ca au facut parte din povestea noastra si vor face parte in continuare! Daca doriti o nunta de vis, trebuie sa apelati la Marius Pavel – fotograf nunta Brasov!

Cristina si Elod Vajda

foto video nunta Brasov

Fotografia de nunta – o poveste reala a unei zile de neuitat

Iubesc din toata inima sa fiu fotograf de nunta! Este lucrul care imi place sa il fac cu toata inima.
Ne dorim ca dragostea voastra sa fie la fel de intensa ca pasiunea noastra de a fi fotografia si filma la nunti.
Planificati aceasta zi din timp si va doriti ca ea sa fie perfecta.

  • Fiti deschisi fata de noi. Comunicati-ne toate asteptarile legate de fotograful tau de nunta Brasov, de cum vreti sa fie fotografiile de la nunta voastra.
  • Va plac anumite locatii, posturi in fotografiile de nunta pe care le-ati vazut? Spuneti-ne ce locatii de nunta va plac in Brasov, ca fotograf, va pot face recomandari.
  • Fotograful profesionist este cel care trebuie sa cunoasca toate detaliile legate de ziua ce mare, mai bine decat wedding planner-ul.
  • In acest fel putem anticipa momentele care trebuiesc surprinse in fotografiile nuntii.

Intrebari pentru fotograful tau de nunta Brasov

Când cineva își doreste să lucrăm împreună, ne invită să împărtasim poate cele mai intime amintiri ale sale, captate de fotograful tau de nunta Brasov. Vă suntem recunoscatori pentru încrederea acordată de-a lungul a peste 9 ani de activitate. Fotografiile de la nunta vor deveni pagini vii in viata voastra de familie.


album album nunta biblia ortodoxa botez botez brasov brasov cuplu dress foto foto bebe brasov foto botez foto botez brasov foto craciun brasov foto cuplu foto cuplu brasov foto familie foto familie brasov fotograf bebe brasov fotograf botez brasov fotograf brasov Fotograf copii Brasov fotograf cununie civila brasov fotograf cuplu brasov fotografii botez brasov fotografii cuplu brasov fotografii familie brasov fotografii miri brasov Fotograf imobile Brasov fotograf nunta fotograf nunta brasov foto gravida brasov gravida love the dress love the dress brasov nunta save the date save the date brasov sedinta foto brasov sedinta foto cuplu brasov sedinta foto familie brasov toamna trash trash the dress trash the dress bran trash the dress brasov