Fotografii nou nascut Brasov

Acasa » Fotografii botez » Fotografii nou nascut Brasov


Fotografii nou nascut Brasov realizate la o luna de zile de la nasterea mictului Andrei.
Un copil, este intotdeauna o binecuvantare si un dar, pe care fiecare parinte si-l doreste.
Este frumos sa il vezi crescand de la o luna la alta, invatand lucruri noi.
Pe zi ce trece este mai atent, la toate miscarile pe care le faci.
Un zambet, este ca o pastila plina de vitamine si energie, tot ceea ce ai nevoie ca sa uiti o noapte plina de nesomn, nitel plans si ceva colici.

Recomandam pentru o amintire frumoasa, ca sa va faceti dumneavoastra si celui nou-nascut, un cadou, cateva sedinte foto de care sa va aduceti aminte in anii ce vor urma. Fotografii la o luna – fotografii noua nascut Brasov, 3 luni (cand bebe sta pe burtica si isi poate tine capusorul), 6 luni (cand bebe poate sta in fundulet), 10-12 luni (cand bebe sta in picioruse si poate merge). Aceste puncte, merita memorate pentru viitor. Caci timpul trece si aceste momente unice, incarcate cu emotie si dragalasenie nu se mai intorc. Va invitam sa priviti mai jos fotografii bebe Brasov.

Fotografii nou nascut Brasov

Fotografii nou nascut Brasov. Sedinta foto bebelus Brasov la o luna. Fotograf de copii, baietei si fetite in brasov la domiciliu.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de copii Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii in costum popular cu parinti si bebe la cativa pasi de brasov. De aceasta data … cuvintele sunt de prisos, sa lasam fotografiile in … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/58 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?