Fotografii nou nascut Brasov

Fotografii nou nascut Brasov realizate la o luna de zile de la nasterea mictului Andrei.
Un copil, este intotdeauna o binecuvantare si un dar, pe care fiecare parinte si-l doreste.
Este frumos sa il vezi crescand de la o luna la alta, invatand lucruri noi.
Pe zi ce trece este mai atent, la toate miscarile pe care le faci.
Un zambet, este ca o pastila plina de vitamine si energie, tot ceea ce ai nevoie ca sa uiti o noapte plina de nesomn, nitel plans si ceva colici.

Recomandam pentru o amintire frumoasa, ca sa va faceti dumneavoastra si celui nou-nascut, un cadou, cateva sedinte foto de care sa va aduceti aminte in anii ce vor urma. Fotografii la o luna – fotografii noua nascut Brasov, 3 luni (cand bebe sta pe burtica si isi poate tine capusorul), 6 luni (cand bebe poate sta in fundulet), 10-12 luni (cand bebe sta in picioruse si poate merge). Aceste puncte, merita memorate pentru viitor. Caci timpul trece si aceste momente unice, incarcate cu emotie si dragalasenie nu se mai intorc. Va invitam sa priviti mai jos fotografii bebe Brasov.

Fotografii nou nascut Brasov

Fotografii nou nascut Brasov. Sedinta foto bebelus Brasov la o luna. Fotograf de copii, baietei si fetite in Brasov la domiciliu.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Comentariile sunt închise.