Fotograf pensiune Bran-Moieciu

Fotograf pensiune Bran-Moieciu, mai exact in satul Simon. Fotografiile au fost realizate in cea mai ploioasa saptamana din luna iunie a acestui an. Proprietara pensiunii si-a dorit mult aceste imagini cu imobilul sau, asa ca nu a dorit sa mai amane. Locatia este una cat se poate de pitoreasca fiind denumita Hanul Oierului. Pensiunea este lipita de vestita Mama Cozonacilor din Simon.

Fotograf pensiune Bran-Moieciu

Arhitectura este unica cu acoperis de sită si curte interioara de unde poti admira picturi murale realizate manual, ilustrand lunile anului n varianta arhaica: Gerar, Făurar, etc. Cele 14 dormitoare ale pensiunii imbina confortul modern cu nota locala. Ele sunt dotate cu smart tv, au bai cu dus si aerisire naturala. Mobilierul si decoratiile rustice, picturi naïve originale ce ilustreaza viata oierilor din zona Bran caracterizează pensiunea. Pe peretele receptiei poti admira o grinda din secolul19. Pensiunea dispune de o sala de mese si bucatarie cu toate dotarile necesare, bar cu biliard și o terasa multifunctionala, pe care in care poti juca ping-pong. De asemenea, în curte, exista un foisor langa locul de joaca pentru copii. La pensiune pot comanda preparate traditionale bulz, pastrama de oaie ,ciorba de perisoare sau de burta, sarmale ,precum si preparate la gratar. 

Fotograf pensiune Bran-Moieciu. Imagini de prezentare pensiune Simon. Fotografii imobiliare pensiune sau locatii in regim hotelier.

Fotografii asemanatoare din zona:

Măriți valoarea proprietății dumneavoastra

Scurtați timpul pe care este pe piață. Cercetările arată că fotografiile atractive măresc considerabil valoarea vânzării și chiar scurtează perioada de timp în care proprietatea este pe piață.

Calitatea fotografiilor dvs. imobiliare poate face diferența în vânzarea unei case. Dacă sunteți serios în legătură cu vânzarea unei proprietăți din Brasov, Predeal, Busteni sau Sinaia, indiferent dacă sunteți arhitect, designer de interior, proprietar sau agent imobiliar, atunci aș fi fericit să vă ofer serviciile foto.

Folosind fotografia mea, încerc să maximizez potențialul casei sau ala apartamentului tau. Folosesc tehnici speciale de iluminare și retușare pentru a-ți aduce imobilul la viață într-un mod care surprinde cele mai bune caracteristici ale sale.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist imobiliare Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servicii de fotografie imobiliara. Sedinta foto de imobiliare o puteti folosi pentru a posta fotografiile cu apartamentul, hotelul sau pensiunea pe Booking.com sau doar pentru prezentarea imobilului pentru vanzare sau alt site web de prezentare.