Fotograf nunta Conacul Heldsdorf

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Fotograf nunta Conacul Heldsdorf


Poate sunteti in cautarea unui fotograf nunta Conacul Heldsdorf . Aici veti gasi fotografii de la nunta ce s-a desfasurat in Halchiu.
Cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii mirilor nostrii Denisa si Claudiu realizate la Conacul Heldsdorf.
Daca doriti o locatie de vis pentru nunta voastra, trebuie sa vizitati Conacul Heldsdorf din Halchiu. Aici puteti avea ceremonia civila si religioasa in aer liber, un lucru inedit. Petrecerea nuntii s-a desfasurat in celebrul hambar, care arata senzational. Este un loc romantic, care poate gazdui in jurul a 150 de persoane.
Din pacate pentru miri nostrii in ziua nuntii a plouat cu galeata, asa cu nu am reusit sa realizam fotografiile la cununia religioasa si dupa cu invitatii in aer liber. Ne-am rezumat la fotografiile din interior mai mult, in ziua nuntii.

  • Tip fotografii: fotografii din ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Conacul Heldsdorf, Halchiu

Fotograf nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii din ziua nunti de la pregatirea mirilor pana la hora miresei.

Fotograf nunta Conacul Helsdorf. Foto nunta Halchiu. Fotograf profesionist nunta sau botez Conacul Helsdorf din Halchiu. Foto video nunta Halchiu.
Fotografii realizate profesionist pentru nunta ta, cu toate momentele importante din ziua nuntii. Fotografiile se livreaza la numai cateva zile de la nunta, in format jpeg, fiind editate.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta pentru Conacul Heldsdorf – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.7/511 voturi