Nunta Kronwell

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Nunta Kronwell


Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii de la nunta Kronwell cu cele mai frumoase si emotionante momente pentru mirii, nasi si cei apropiati lor.
Am inceput la Primaria Brasov, cu oficierea cununiei civile. Apoi mirii s-a retras sa se gateasca pentru cununia religioasa si petrecerea de la sala de nunta de la Kronwell Ceremonies. Mirele a fost pregatit de un cavaler de onoare, in timp ce mireasa a fost ajutata de 3 domnisoare de onoare.
Taina cununiei a fost savarsita la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii apostoli Petru si Pavel” de pe strada Aurel Vlaicu.
Apoi a urmat relaxarea si expirimarea bucuriei depline, petrecerea nuntii de la Hotel Kronwell din Brasov.

Fotografii de la Nunta Kronwell cu Nicoleta si Florin

Decoratiunile de nunta de la Kronwell au fost realizate cu multa atentie de Anca Ilea de la Contessina Events, reprezentand o calatorie frumoasa in lumea cartilor. Imbodobite cu superbe aranjamente florale. Nu vor lipsi fotografiile cu dansul mirilor, atat de asteptat dar si cu foto din timpul petrecerii nuntii. Vom incheia cu fotografiile de la tortul mirilor. Un superb si delicios tort realizat in acelasi ton cu decoratiunile din sala de nunta de la Kronwell.
Casa de piatra frumosilor! Sa va iubiti si sa va respectati, daruind unul altuia si celorlalti, tot ce este mai frumos si bun!

Fotografii eveniment Kronwell Ceremonies Brasov. Fotografii ziua nuntii de la Kronwell din Brasov. Fotograf profesionist pentru nunta ta de la Kronwell.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Videoclipul nuntii mirilor Andreea si Bogdan realizat cuprinde cele mai frumoase momente din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii.
Pentru realizarea Videoclip nunta Kronwell am … Vezi mai mult

Video nunta Kronwell – Primul dans al mirilor. Am postat acest primul dans – video nunta Kronwell, pentru ca a fost un moment cu adevarat … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/56 voturi