Foto nunta Conacul Heldsdorf

Foto nunta, la Conacul Heldsdorf, cu Andreea si Paul. In cele ce urmeaza, va prezentam o frumoasa poveste de dragoste, bucurie si implinire a celor doi miri, alaturi de nasii Bianca, Pieter si Mateo. Sunt norocosi ca se au unul pe celalalt si asta s-a vazut si in frumoasa zi a nuntii lor. Desi erau 90% sanse de ploaie, real a fost 0% ploaie 🙂

Foto nunta Conacul Heldsdorf

Aceste fotografii de nunta va sunt prezentate la mai putin de 24 de ore de la incheierea evenimentului. Nunta a fost organizata la frumoasa locatie de nunta- Conacul Heldsdorf. Mirii s-au pregatit pentru nunta la Hotelul Chambers’n Charm situat pe Drumul Poienii Brasov. Cununia religioasa a fost oficiata in Brasov, la Biserica ortodoxa cu hramul „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”. Petrecerea nuntii a fost asigurata de cel mai bun DJ din Brasov, prietenul meu, Adi Grecu. in continoare, veti putea vizualiza cele mai frumoase fotografii, surprinse in toate momentele importante din ziua nuntii celor doi miri, Andreea si Paul. Sa fiti sanatosi, impliniti alaturi de micuta faptura ce urmeaza a se naste si sa aveti casa de piatra!

Foto nunta Conacul Heldsdorf. Fotografii de la Hotel Chambers’n Charm cu pregatirile mirilor. Fotograf profesionist conac Halchiu.

Locatia aleasa pentru pregatirea mirilor a fost Chambers’n Charm, o vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov la doar 3 km de centrul istoric. Chambers’n Charm un loc minunat şi luxos cu 9 camere spatioase, fiecare decorate dupa o alta tema, creat pentru cei care apreciaza ambianta si serviciile deosebite ale locatiilor exclusiviste. o recomand cu mare drag pentru pregatirea mirilor, arata superb!

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Vezi articolul