Fotograf nunta Bella Vista

Fotograf nunta Bella Vista in Sacele, cu Georgeta si Catalin. Ziua nuntii este poate cea mai speciala zi din viata unui om. O zi pe care o visezi de mult timp. Cu multe pregatiri, agitatie si mai ales cu multe asteptari. Faci tot ce poti ca acea zi sa fie perfecta. Iti imaginezi o cununie civila in aer liber. O cununie religioasa intr-o gradina frumoasa de vara. Ce poate fi mai frumos? Nimic ati spune. Ei… dar ce faci cand de dimineata pana seara tarziu in ziua nuntii ploua, ploua si iar ploua. Ai putea gandi ca totul este pe dos si ca ceva nu este in regula. Iata asa au patit mirii nostrii cu ziua nuntii lor de la Hotel Bella Vista din Sacele. Totul era asezat, pregatit pentru cea mai speciala zi din viata lor. Am fost langa ei si nu le-a fost usor, insa s-au bucurat maxim in aceasta zi a nuntii lor, chiar daca a plouat cat pentru o luna.

Fotograf nunta Bella Vista

Cu emotii, bucurii, rasete si ici colo lacrimi de bucurie, cei doi au spus un „DA” rasunator in fata ofiterului de stare civila de la Primaria Sacele, care a venit sa oficieze unirea lor. Apoi au mes in biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” unde au fost logoditi si cununati in fata lui Dumnezeu, cu ajutor nasilor si in prezenta celor mai dragi persoane. Petrecerea nuntii a fost plina de chiuituri, buna dispozitie si voie buna. Va invitam sa priviti in continuare cateva fotografii din ziua nuntii mirilor, Catalin si Georgeta.

Fotograf nunta Bella Vista. Foto video nunta Hotel Bella Vista din Sacele. fotograf prfesionist de evenimente, nunti si botezuri.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.