Fotograf nunta Bella Vista

Fotograf nunta Bella Vista in Sacele, cu Georgeta si Catalin. Ziua nuntii este poate cea mai speciala zi din viata unui om. O zi pe care o visezi de mult timp. Cu multe pregatiri, agitatie si mai ales cu multe asteptari. Faci tot ce poti ca acea zi sa fie perfecta. Iti imaginezi o cununie civila in aer liber. O cununie religioasa intr-o gradina frumoasa de vara. Ce poate fi mai frumos? Nimic ati spune. Ei… dar ce faci cand de dimineata pana seara tarziu in ziua nuntii ploua, ploua si iar ploua. Ai putea gandi ca totul este pe dos si ca ceva nu este in regula. Iata asa au patit mirii nostrii cu ziua nuntii lor de la Hotel Bella Vista din Sacele. Totul era asezat, pregatit pentru cea mai speciala zi din viata lor. Am fost langa ei si nu le-a fost usor, insa s-au bucurat maxim in aceasta zi a nuntii lor, chiar daca a plouat cat pentru o luna.

Fotograf nunta Bella Vista

Cu emotii, bucurii, rasete si ici colo lacrimi de bucurie, cei doi au spus un „DA” rasunator in fata ofiterului de stare civila de la Primaria Sacele, care a venit sa oficieze unirea lor. Apoi au mes in biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” unde au fost logoditi si cununati in fata lui Dumnezeu, cu ajutor nasilor si in prezenta celor mai dragi persoane. Petrecerea nuntii a fost plina de chiuituri, buna dispozitie si voie buna. Va invitam sa priviti in continuare cateva fotografii din ziua nuntii mirilor, Catalin si Georgeta.

Fotograf nunta Bella Vista. Foto video nunta Hotel Bella Vista din Sacele. fotograf prfesionist de evenimente, nunti si botezuri.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.