Fotograf nunta Kronwell

Fotograf nunta Kronwell – aici gasiti cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii mirilor Andreea si Bogdan. O zi minunata. Plina de soare, voie buna si iuibire. Asa a fost ziua nuntii mirilor nostrii!
Mai jos sunt fotografiile ce surprind gatirea mirelui, gatirea miresei, dar si cununia religioasa. Taina cununiei a fost oficiata la biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae din centru istoric al Brasovului. Una dintre cele mai frumoase biserici vechi din Brasov, un loc frumos in care doi tineri isi pot uni destinele. Petrecerea nuntii a avut loc la Kronwell din brasov. O locatie de nunta relativ noua care a reusit in cativa ani sa devina una dintre cele mai cunoscute si cautate pentru realizarea unui eveniment frumos.
Am selectat mai jos cateva fotografii din ziua nuntii, va invitam sa le priviti mai jos.

Fotograf nunta Kronwell

Fotografii cu pregatirile mirilor

Incepem cu fotografii de la pregatirea mirelui. Bogdan, mirele nostru, a fost foarte bine dispus pe intreg parcursul zilei. Relaxat si cu zambetul pe buze a fost pana la sfarsitul nuntii. A fost o placere sa il fotografiem si sa ne transmita buna lui dispozitie. Andreea, mireasa, a fost incantata foc ca a ajuns in cea mai importanta si asteptata zi din viata ei. Radia de bucurie si fericire, cum veti vedea si in foto ce urmeaza. Fotografiile cu pregirea celor doi miri le puteti vedea mai jos.

Fotografii de la biserica – cununia religioasa Brasov

Mai jos puteti vedea fotografii de la cununia religioasa desfasurata la biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” din Scheii brasovului. Una dintre cele mai importante si cunoscute biserici din tara noastra. O biserica frumoasa pentru oficierea Sfintei Taine a Cununiei.

Mai jos sunt cateva dintre fotografiile pe care le-am realizat la Kronwell Ceremonies. Veti putea vedea dansul mirilor, furatul miresei si tortul mirilor. Vom incheia cu fotografii de la sfarsitul nuntii cu obiceiurile, aruncatul buchetului, jateaua miresei, dezgatirea miresei si hora miresei.

Fotograf nunta Kronwell. Nunta Kronwell Ceremonies. Fotografii din ziua nuntii mirilor Andreea si Bogdan. Foto video nunta Kronwell Brasov.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.