Wedding Day photos from Brasov

Wedding Day photos from Brasov with Georgiana and Keneth. The biggest international wedding we had been so far, there were people from 25 countries. Georgiana and Kenneth got married in the old city of Brasov, Romania at Saint Nicolas Church in Schei. The wedding party took place at Casa Bucur, in the Civic Center of Brasov. It was a great party with international and traditional Romanian music, all the guests had a great time. Below you can see some pictures from the wedding day in Brasov.

Cea mai mare nuntă internațională pe care am avut-o până acum, aici au fost oameni din 25 de țări. Georgiana și Kenneth s-au căsătorit în orașul vechi la biserica Sfantul Nicolae. Petrecerea de nuntă a avut loc la Casa Bucur, în Centrul Civic Brașov. A fost o petrecere minunată cu muzică românească internațională și tradițională, toți invitații s-au distrat de minune. Mai jos puteți vedea câteva imagini din ziua nunții la Brașov.

Wedding Day photos from Brasov

Wedding Day photos from Brasov. Fotografii din ziua nuntii de la Brasov. Wedding photographer Romania, Brasov. Wedding pictures from Brasov.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile de nunta, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.