Foto cuplu in natura

Foto cuplu in natura cu Andreea si Andrei. Doi tineri care dupa amanari si amanari, isi vor uni destinele aceasta sambata. Am realizat aceste fotografii acum 3 ore. Progrnoza meteo pentru acesta zi era ploaie, furtuna insotita de fulgere si tunete dupa-masa. Asa ca viitorii miri, si-au dorit sa realizam sedinta foto la orele 15, cand era inca soare. Le-am propus o locatie unde era prezenta si umbra din belsug. Au avut noroc ca vremea a tinut cu ei, nu a fost nici innorat, nici soare, asa ca totul a fost prefect pentru aceasta sedinta foto de cuplu intr-un cadru natural. Au fost relaxati si calzi unul cu celelalt. Asa ne dorim sa fie si in ziua nuntii lor si in continuare in viata lor de familie.

Foto cuplu in natura

Foto cuplu in natura vara la munte, langa Brasov. Fotograf profesionist de nunta specializat pe fotografia de eveniment – Marius Pavel.

La ce ora se realizeaza fotografiile de cuplu.

Sedinta foto de cuplu o realizam cu 90 de minute inainte de apusul soarelui. Atunci lumina este cea mai blanda. In acelasi timp pe timpul verii, seara temperatura ambientala scade spre apusul soarelui.

In cat timp editati fotografiile?

In maxim 24 de ore de la sedinta foto editam toate imaginile realizate. Voi le veti primi in ce mai scurt timp cu putinta pe mail, printr-un link de descarcare.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.