Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov cu Ionel si Gabriella. Cei doi si=au dorit cateva fotografii in apropierea caii ferate. Inel este conducator de tren, asa ca am mers in Bartolomeu pentru a realiza aceste fotografii de cuplu cu cei doi. Pe langa fotografiile de pe calea ferata, care tot timpul au un farmec aparte, am realizat cadre in mai multe zone. Am profitat ca eram la ora de aur pentru a face cateva fotografii de cuplu in grau, care era la cativa pasi de linia de cale ferata. Apoi la propunerea mea, am realizat cateva fotografii pe drumul spre Cristian in lanul de floarea soarelui. Aici a trebuit sa ne miscam repede, caci lanul era plin de aline care bazaiau in jurul nostru. Sedinta foto save the date am incheiat-o la 2km mai departe unde am facut ultimele cadre intr-un lan de iarba inalta, care arata superb.

Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov

Imaginile de la acesta sedinta foto au fost editate in aceeasi sera. Viitoarea mireasa fiind tare nerabdatoare. Si-a dorit sa le vada cat mai repede, fiind foarte entuziasmata!

Foto cuplu ora de aur in lanul de grau, de floarea soarelui in apropiere de Brasov.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.