Fotografie de cuplu de Craciun Brasov

Fotografie de cuplu de Craciun Brasov. Sedinta foto cu doi indragostiti in decorul de Craciun realizat special pentru aceasta perioada minunata a anului. Anul acesta 2 la anul ii asteptam sa fie trei in studioul nostru special amenajat de Craciun. O experiență magică și plină de căldură, menită să surprindă frumusețea și bucuria relației voastre în acest sezon festiv. Într-un decor de poveste, veți avea ocazia să vă bucurați de magia sărbătorilor alături de persoana iubită și să imortalizați acele momente unice pline de iubire.

Fotografiile sunt o imagine inghetata intimp. Inghetata insa plina de caldura, emotii si sentimente care se trezesc cand le privim. Timpul trece, insa aceste amintiri raman cu noi pentru totdeauna. Va recomandam ca aceste imagini sa le printati, pentru a le avea pentru eternitate langa inimile voastre. Intr-un fel se vede o imagine pe un display si in alte fel pe o hartie fotografica. Senzatia este diferita. Plus ca ce este in mana, nu este minciuna. Nu stii niciodata cand datele de pe un stick sau un hard disk se vor pierde.

Fotografie de cuplu de Craciun Brasov

În timpul ședinței foto, veți fi încurajați să vă bucurați unul de celălalt, să schimbați zâmbete complice și să vă creați amintiri care vor dura o viață întreagă. Fotograful va captura momentele autentice și emoțiile sincere, aducând la viață fiecare imagine cu o abordare artistică și atenție la detalii.

Indiferent dacă alegeți să vă îmbrăcați în ținute tradiționale de Crăciun, în pulovere călduroase sau chiar în costume elegante, fiecare detaliu va contribui la atmosfera generală festivă. Fie că stați în fața bradului de Crăciun, vă împărtășiți un sărut sub vânturile reci ale iernii sau vă bucurați de o cană de ciocolată caldă împreună, fiecare moment va fi imortalizat într-un mod artistic și de neuitat.

Fotografie de cuplu de Craciun Brasov este o oportunitate perfectă de a împărtăși bucuria sărbătorilor cu cei dragi și de a crea amintiri de neuitat. Vom lucra împreună pentru a crea imagini care să captureze farmecul și iubirea voastră în acest sezon special.

Fotografii de Craciun

Doriti o amintire calda si mereu vie cu cei dragi voua. Va recomandam o sedinta foto de Craciun, de iarna. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber, daca ne permite vremea si este suficienta zapada. Sau putem realiza aceste fotografii in decorul de craciun, la caldura. Durata unei sedinte foto este de 30 de minute. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.