Sedinta foto Craciun 2022 Brasov

Sedinta foto Craciun 2022 Brasov cu micutul Andrei, in varsta de 3 anisori. Este baietelul nostru drag si neastamparat. A vrut sa fie primul „model” fotografiat in noul decor din 2022. Am realizat acest nou decor de Craciun cu mult drag. Am combinat elementele astfel incat sa avem diversitate si culori calde, pentru micutii care vor veni cu parintii la sedintele foto de Craciun.

Sedinta foto Craciun 2022 Brasov

Cat dureaza sedinta foto de Craciun?

Durata sedintelor tematice de Craciun este de 30 de minute. In acest timp realizam fotografii in mai multe posturi impreuna cu parintii si copii.

Cate fotografii sunt realizate?

Numarul fotografiilor realizate este de minim 150 in cadrul fiecarei sedinte foto de Craciun. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore de la incheierea sedintei foto.

Fotografii Craciun 2022 la Brasov. Sedinte foto de familie cu tematica de sarbatori.

Fotografii de Craciun

Doriti o amintire calda si mereu vie cu cei dragi voua. Va recomandam o sedinta foto de Craciun, de iarna. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber, daca ne permite vremea si este suficienta zapada. Sau putem realiza aceste fotografii in decorul de craciun, la caldura. Durata unei sedinte foto este de 30 de minute. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore.