Fotografii de familie

Fotografii de familie cu o pereche mai altfel la poalele Tampei. Inainte cu o luna de a realiza aceste fotografii, am dialogat pe Facebook cu Madalina, care isi dorea sa le faca un cadou cat se poate de frumos parintilor ei. Isi dorea o sedinta foto surpriza pentru parintii ei cu ocazia implinirii a 30 de ani de la casatoria lor. parintii madalinei au un obicei foarte frumos, de mai bine de 20 de ani la aniversarea casatoriei lor, vin in Poiana brasov, pentru simplu fapt ca aici au venit in luna lor de miere.

Fotografii de familie – sedinta foto aniversara

Fotografiile de familie aniversare le-am facut cu toata bucuria si deschiderea, mai ales ca cei doi „porumbei” au fost tare deschis si pupaciosi. Parca as fi lucrat cu o pereche ce urma sa se casatoreasca, atat de calzi si iubitori erau unul fata de celalalt. Bucuria lor o veti putea vedea in fotografiile de familie de mai jos,

Sedinta foto aniversara la 30 de ani de casatorie. Fotograf sedinta foto de familie la Brasov, sub Tampa.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Comentariile sunt închise.