Clip nunta Conacul Heldsdorf

Clip nunta Conacul Heldsdorf cu Andreea si Paul. Doi tineri frumosi, fericiti si impliniti. Secventele video din cadrul acestui videoclip au fost filmate in ziua cand cei doi miri s-au cununat civil la Primaria Brasov. Celelalte cadre sunt din ziua nuntii de la Chambers’n Charm si de la Conacul Heldsdorf. Mirii si nasii au plecat de pe drumul Poienii Brasov, unde s-au pregatit pentru nunta lor. Petrecerea nuntii a fost minuntata afmosfera fiind asigurata de DJ ADI Grecu. Ultimele cadre din acest clip de nunta au fost filmate cu mirii nostri, in padurea din jurul Brasovului, unde am realizat si sedinta foto cu cei doi.

Clip nunta Conacul Heldsdorf

Cadre cu cele mai frumoase momente din ziua mirilor nostri, Paul si Andreea.

Clip nunta Conacul Heldsdorf. Servicii foto video nunta Conacul Heldsdorf. Cadre video cu mirii din cele mai importante momente ale nuntii.

Postari asemanatoare:


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Video Nunta Brasov

Video Nunta Brasov

Doi tineri frumosi ce si-au pecetluit povestea de iubire pe 27 mai 2017 in Brasov, la Biserica „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului. Pregatirile mirilor s-au …
Vezi video