Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului

Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului cu cele mai frumoase secvente din ziua nuntii si nu numai. Adrian si Alexandra sunt doi miri blanzi, ascultatori, veseli, plini de energie si cu adevarat familisti. Cu ei m-am vazut cu putin timp inainte de nunta, dar am avut senzatia ca ne stim de-o viata. Baietelul pe care il au, le-a umplut inimile si le-a implinit viata, insa pentru toata bucuria ce o simteau, trebuiau sa dea si o mare petrecere, numita nunta.

Video nunta Prejmer si Lunca Calnicului

In ziua nuntii, soarele a stralucit cu putere, semn ca tot universal se bucura pentru ei, pentru uniunea lor si pentru familia intemeiata. Mireasa a fost o mamica superba, mirele un tata minunat, iar petrecerea de la Restaurant Cetate Prejmer, a fost reusita, plina de voie buna si distractie. Cuvintele nu pot descrie mult, dar cadrele video nunta Prejmer vorbesc de la sine. Am inclus in secventele video ale acestui clip de nunta momentele cele mai frumoase din ziua nuntii mirilor din Lunca Calnicului si din Prejmer. De asemenea veti putea vedea imagini si de la sedinta foto trash the dress realizata la Amfiteatrul Transilvania.

Video din ziua nuntii de la Prejmer – Lunca Calnicului. Video Restaurant Cetate Prejmer. Filmare din ziua nuntii de la Lunca Calnicului din Brasov.

Aici puteti vedea imagini de la sedinta foto dupa nunta – Trash the dress la Amfiteatrul Transilvania.


Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.


Filmari si clipuri video de la evenimente din Brasov

Aici poti vedea videoclipuri de la ultimele botezuri, nunti sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Cele mai vizionate si mai populare secvente de la nunta dumneavoastra, vor fi cele din clipul nuntii. Acesta va cuprinde filmari de la sedinta foto de dinaintea nuntii „save the date”, filmari din ziua nuntii, dar si filmari de la sedinta „trash the dress”. Din acest clip nu vor lipsi cele mai importante, emotionate si frumoase momente. Vor fi incluse secvente de la: pregatirea mirelui si pregatirea miresei, cununia civila de la primarie, cununia religioasa de la Biserica si petrecerea de la sala de nunti. Cadrele se vor edita in mod cronologic, cele care vor deschide clipul nuntii vor fi cele de la sedinta „save the date”, iar cele care vor incheia clipul nuntii vor fie cele de la sesiunea foto de dupa nunta. La sedinta „trash the dress” vom capta ultimele imagini pentru filmarea nuntii, imagini cu dumneavoastra, imbracati in mire si mireasa.

Videoclipul nuntii il veti primi la maxim doua zile de la sedinta foto „trash the dress”. Secventele video vor fi editate cat se poate de natural. Vom include cateva retursuri legate de culoare, expunere si incadrare. Dumneavoastra, mirii, aveti posibilitatea de a alege muzica de fundal. Cel mai adesea, melodia de la dansul mirilor este si coloana sonora a clipului video. Noi va recomandam sa alegeti o melodie care va caracterizeaza si va face placere sa ascultati.