Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului

Acasa » Video nunta » Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului


Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului cu cele mai frumoase secvente din ziua nuntii si nu numai. Adrian si Alexandra sunt doi miri blanzi, ascultatori, veseli, plini de energie si cu adevarat familisti. Cu ei m-am vazut cu putin timp inainte de nunta, dar am avut senzatia ca ne stim de-o viata. Baietelul pe care il au, le-a umplut inimile si le-a implinit viata, insa pentru toata bucuria ce o simteau, trebuiau sa dea si o mare petrecere, numita nunta. In ziua nuntii, soarele a stralucit cu putere, semn ca tot universal se bucura pentru ei, pentru uniunea lor si pentru familia intemeiata. Mireasa a fost o mamica superba, mirele un tata minunat, iar petrecerea de la Restaurant Cetate Prejmer, a fost reusita, plina de voie buna si distractie. Cuvintele nu pot descrie mult, dar cadrele video nunta Prejmer vorbesc de la sine.

Video nunta Prejmer - Lunca Calnicului

Video nunta Prejmer – Lunca Calnicului. Video Restaurant Cetate Prejmer. Filmare din ziua nuntii de la Lunca Calnicului din Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui camerman de nunta Prejmer – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Doi oameni frumosi la trup si suflet ce se iubesc enorm. A fost o adevarata bucurie sa fim langa ei in cea mai frumoasa zi, … Vezi foto&video…

Prima data pentru Elod si Cristina am realizat dansul mirilor, care a fost unul minunat. Acum am realizat si clipul nuntii cu cele mai frumoase … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.5/54 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?