Videograf nunta Brasov

Acasa » Video nunta » Videograf nunta Brasov


Clip din ziua nuntii realizat de videograf nunta Brasov cu cele mai importante si emotionante momente din ziua nuntii mirilor. Secventele video din acest clip de nunta surprind cadre de la sedinta foto dinaintea nuntii, principalele momente din ziua nuntii, precumsi cadre de la sedinta trash the dress de dupa nunta. Melodia pentru fundalul sonor a fost aleasa de miri, ca emotia traita sa fie cat mai intensa, iar ei sa se identifice cat mai mult cu aceasta filmare de la nunta lor. Petrecerea nuntii a avut loc la Grand Restaurant, una dintre cele mai folosite sali de nunti din Brasov. Si pe buna dreptate, totul aici este foarte bine gandit, iar mancarea este delicioasa. Recomandam aceasta locatie pentru nunta.
Va invitam sa priviti mai jos clipul de nunta din Brasov, realizat la cateva zile dupa ziua nuntii mirilor Razvan si Maria.

Videograf nunta Brasov | Cele mai frumoase momente din ziua nuntii

Cele mai frumoase momente din ziua nuntii – videografie nunta Brasov. Clipul nuntii filmat si editat de Videograf nunta Brasov.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Sedinta foto inainte de nunta cu viitorii nostrii miri. Am cautat o zi plina de caldura si soare, care sa fie in ton cu iubirea … Vezi mai mult

Fotograf botez din Brasov dela bptezul micutei Anelissa Stefania, care a avut loc in Brasov. Pe parinti ii cunoastem de mai bine de 4 ani, … Vezi mai mult

Daca sunteti in cautarea unui videograf pentru nunta in Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi