Videograf nunta Brasov

Acasa » Video nunta » Videograf nunta Brasov


Clip din ziua nuntii realizat de videograf nunta Brasov cu cele mai importante si emotionante momente din ziua nuntii mirilor. Secventele video din acest clip de nunta surprind cadre de la sedinta foto dinaintea nuntii, principalele momente din ziua nuntii, precumsi cadre de la sedinta trash the dress de dupa nunta. Melodia pentru fundalul sonor a fost aleasa de miri, ca emotia traita sa fie cat mai intensa, iar ei sa se identifice cat mai mult cu aceasta filmare de la nunta lor. Petrecerea nuntii a avut loc la Grand Restaurant, una dintre cele mai folosite sali de nunti din Brasov. Si pe buna dreptate, totul aici este foarte bine gandit, iar mancarea este delicioasa. Recomandam aceasta locatie pentru nunta.
Va invitam sa priviti mai jos clipul de nunta din Brasov, realizat la cateva zile dupa ziua nuntii mirilor Razvan si Maria.

Videograf nunta Brasov | Cele mai frumoase momente din ziua nuntii

Cele mai frumoase momente din ziua nuntii – videografie nunta Brasov. Clipul nuntii filmat si editat de Videograf nunta Brasov.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta … Vezi mai mult

Bine ati venit! Aici puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta mirilor Nicoleta si Florin din Brasov. Veti putea vedea mai jos fotografii … Vezi mai mult

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult

Daca sunteti in cautarea unui videograf pentru nunta in Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi