Voucher sedinta foto Brasov

Voucher sedinta foto Brasov. Voucherele sedinta foto cadou pentru fotografie reprezintă un cadou ideal pentru o persoană dragă. Stilul meu este foarte relaxat, făcând din ședința foto o experiență plăcută pentru întreaga familie. Voucherul tău cadou poate acoperi toate tipurile de sesiuni, de la ședințe foto pentru gravidute sau nou-născuți până la ședințe foto de familie extinse pentru a sărbători marile aniversări.

Acest voucher este pentru o sesiune de fotografie portret care durează aproximativ o oră. Pe parcursul unei sesiuni distractive, voi surprinde momentele care contează cel mai mult pentru familia ta. Fie că este acasă, într-un parc din apropiere sau pe o plimbare prin pădure. Veți primi un set frumos de imagini care vă surprind povestea.

Voucher sedinta foto. Fa cadou o amintire cu ce dragi! Vouchere cadou pentru sedinte foto de familie, graviduta sau de cuplu.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.