Album botez Bran

Album botez Bran din piele natura de vitel. Pielea face parte dintr-o colectie unicat, denumita Classico, care are tipuri de piele lucioase, in diferite culori. Parintii micutului Vlad au ales culoarea petrol – albastru, care se potriveste de minune micutului botezat. Colajele au fost printate pe hartie lucioasa metalica – pearl. Pe coperta fata a fost insearat un passepartout cu fotografia micutului si cateva randuri. Prima si ultima pagina din album, adica faceoff-ul este realizat din catifea gri, pentru un aspect premium.
Fotografiile au fost alese de parinti cu mult drag, pentru baietelul lor. Noi le-am editat si le-am asezat in colaje, fara a aglomera fotografiile. Dupa care am realizat grafica pentru acrylul printat pe coperta si gata. Le-am trimis parintilor, care si-au dat acordul pentru printului albumului de botez din Bran.
Albumul a fost realizat de cei de la Emotion Albums – producator de albume handmade, pentru care le multumim.

Album botez Bran - fotografii cu albumul printat

Album botez Bran – albume personalizate handmade. Albume foto unicat realizate la comanda cu fotografiile realizate in ziua botezului. Album foto botez Bran.